Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tento zázračný lék proti bolesti kloubů a dalším nemocem je na dosah ruky!

Stárnutí je běžný proces, který postihne každého z nás. Jak lidské tělo stárne, pomalu se zhoršuje. Například, když člověk překročí hranici čtyřicítky, nemá stejnou kapacitu, jako když mu bylo dvacet let.

Domácí lék proti bolesti kloubů

Když vás bolí klouby, je to velmi nepříjemné a kazí to prakticky celý den. Přinášíme jednoduchý domácí lék proti bolesti kloubů. Stačí jen vybrat pár zásob, které jistě máte doma a vytvořit si tento lék v pohodlí domova. Je to jednoduché, účinné a klouby přestanou bolet!

Ingredience:

  • 125g křenubolest
  • 4 citróny
  • 3 lžíce medu
  • 2 lžíce skořice
  • kus zázvoru

Postup:

Do mixéru dejte křen spolu se zázvorem a mixujte. Přidejte citrónovou šťávu, polévkové lžíce medu a skořice. Vše pořádně promixujte. Vznikne vám sirup, který je dobré uložit do skleněné nádoby, ideálně do sklenice s víkem.

Jak konzumovat?

Tento lék je výtečné konzumovat dvakrát denně před jídlem. Výsledky se dostaví brzy, stačí pravidelně tento lék užívat. Vyzkoušejte a uvidíte ty skvělé výsledky!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button