Péče o těloPřírodní léčba

Tento jednoduchý a rychlý tip pomáhá eliminovat kašel a zánět plic

Nachlazení a kašel, to jsou nepříjemná onemocnění, která snad někdy postihla každého z nás. Když se nemoci neléčí, popřípadě když jsou velmi silné, mohou se vyvinout až v zápal plic. A to je nepříjemné onemocnění. Níže vám přinášíme recept, který vám může pomoci odstranit kašel, pomáhá zmírnit zánět plic a zlepšit dýchání.

Užitečný recept

Kromě kašle a zánětu plic je tento recept zvláště užitečný při infekcích, nachlazeních a chřipce. Některé bylinky, které jsou součástí tohoto receptu, mají úžasné léčebné účinky. Ty uklidňují plíce a pomáhají uvolňovat bolest v krku. Tento bylinný prostředek je velmi účinný; ve skutečnosti je tento silný bylinný prostředek rychlý a účinný, dokonce lepší a účinnější než standardní sirup na kašel. Jak si připravit tento nápoj?

Ingredience:

  • 1 pytlík zeleného čaje
  • ½ čajová lžička kurkumy nebo zázvoru
  • ½ čajová lžička hřebíčku
  • 1 čajová lžička tymiánu
  • 2 čajové lžičky surového medu
  • Šťáva z ½ citronu
  • 1 šálek vody

Postup:

Tento skvělý lék si připravíte jednoduše: Všechny ingredience, kromě medu a citronu, dejte do šálku, zalijte vodou a nechejte asi tři až pět minut. Následně přidejte med a citronovou šťávu a máte hotovo.

Jak tento lék konzumovat?

Pijte tento nápoj alespoň třikrát denně, dokud se nezačnete cítit dobře. Trpíte-li chronickými problémy s kašlem a záněty plic, může to naznačovat nadměrný růst kvasinek ve střevní soustavě. Jestliže vás trápí chronický kašel a zánět plic, je dobré navštívit svého praktického lékaře.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button