Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Trápí vás žluté zuby? Zbavte se jich snadno díky kokosovému oleji!

Stává se vám někdy, že se chcete od srdce a s chutí zasmát, ale brání vám v tom žluté zuby? Nechcete je ukazovat před ostatními a tak se vždycky jen lehce pousmějete? Možná, že vaše koupelna přetéká nejrůznějšími zubními pastami s bělícím efektem, bělícími pudry, bělícími gely, ale nic z toho nepomáhá tak, jak si představujete. Pokud se nechcete uchýlit k chemickému bělení zubů u lékaře, není divu, je to metoda finančně náročná. Vyzkoušejte ještě jeden recept, který by vám mohl pomoci.

coconut-729059_960_720

Co vše dokáže kokosový olej?

Kokosový olej je velmi univerzální. Dá se využívat jako potravina, doplněk stravy, vlasová kosmetika či tělová kosmetika. Široké spektrum využití vás překvapí a potěší. Co všechno se dá dělat s jedním balíčkem kokosového oleje? Může pomoci při redukci váhy, využijete jej při vaření, má skvělou chuť a mnoho prospěšných vitamínů. Dále pečuje o pokožku, dodává jí hydrataci, vlasy chrání před třepením, vypadáváním a lámáním, je výborný jako mléko po opalování, balzám na rty, zklidní pokožku po holení a mnoho dalšího.

Bělejší zuby s kokosovým olejem

Vlastnosti kokosového oleje dokážou v ústech a na dásních potlačit a zničit bakterie, eliminovat zápach z úst. Nejenže díky němu budete mít bílé zuby, ale také nebudete trpět na záněty, které mohou bakterie v ústech vyvolat a váš dech bude příjemný a svěží. A co je potřeba udělat?

Stačí jedna čajová lžička kokosového oleje. Tu si dejte do úst a různě převalujte po dobu pěti minut. Poté vyplivněte.

Problém žlutých zubů trápí mnoho lidí. Začíná to nepříjemným dechem a žlutými zuby. Pokud se tento problém nezačne léčit včas, může dojít až k zánětu dásní a následně k předčasné ztrátě zubu, což není pro nikoho příjemné. Proto takovémuto krajnímu řešení předejděte s naším přírodním receptem!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button