Ostatní

Zbavte se plísně na nohou: Máme jednoduchý návod, jak na to

Plíseň na nohou je nejen nepěkná, ale také může mít vážné zdravotní následky. Léčiva a kosmetické krémy mnohdy nepomáhají při léčbě tak, jak by měly. Naopak celkem často přispívají prostředí, ve kterém si plísně libují. To způsobuje rozšíření a zhoršení celého problému. Odstranění plísně na nohou je tak náročnější, než se může zdát.

Nemusíte zoufat, máme pro váš účinný postup, jak se plísně nohou zbavit přirozenou cestou. Vše co potřebujete, najdete v kuchyni. Jedná se o jednoduchý recept složený ze dvou ingrediencí – jablečného octu a jedlé sody. Hlavním důvodem, proč plíseň přežívá, je nízká úroveň pH v těle. Jedlá soda a jablečný ocet se postará o správnou hladinu. Pokud je smícháte, budou účinně ničit plísně. Tato výkonná kombinace je zaručeným zabijákem plísní.

Co potřebujeme k výrobě:

  • jablečný ocet

  • jedlou sodu

  • teplou vodu

  • mísu

Návod k přípravě:

Jablečný ocet vložíme do mísy. Stačí dát takové množství, které vstřebají vaše nohy. Vložíme chodidla do mísy a necháme účinkovat po dobu 20 minut. Poté nohy osušíme a do mísy nalijeme teplou vodu. Opět namočíme nohy do mísy po dobu 20 minut. Celý proces opakujeme i s jedlou sodou. Opět nohy vyndáme, osušíme a vložíme jedlou sodu. Namáčíme po dobu 20 minut.

Tento postup můžete opakovat každý den, kolikrát je potřeba.

Před začátkem léčby si důkladně zkontrolujte nohy. V době léčby byste měli nosit obuv, která je vzdušná. Plísně a houby milují vlhké a teplé prostředí. Pravidelné stříhání nehtů je také další prevencí, jak se zbavit plísně na nohou. Můžete použit kartáček na zuby potřený tea tree olejem a čistit si tak nohy.

Pokud budete dodržovat náš postup léčby, zbavíte se plísně na nohou do několika týdnů. Jablečný ocet je účinný při léčbě mnoha nemocí. V některých dalších článcích si povíme, jak jej můžete využít i jinak.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button