Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Recept na přirozené odstranění lipomů do 8 dní

Růst tukové tkáně známe také jako lipom. Jde o benigní nádory, které se tvoří z tukové tkáně. Pro naše zdraví nejsou nijak škodlivé, jen nebývají vždy estetické. Objevují se nejčastěji na hlavě, krku, pažích a v podpaží. Mohou se objevovat v různých velikostech.

Jak vznikají lipomy?

Skutečná příčina vzniku je dosud stále neznámá. Předpokládá se však, že vznik lipomů ovlivňuje do jisté míry genetika. Konvenční medicína lipomy odstraňuje pomocí chirurgického zákroku spolu s vhodnými léky. Není to nic složitého. Ovšem existuje také přírodní lék, který pomáhá tento problém také odstranit. Následující recept radí, jak lipomy jednoduše a bez bolesti odstranit a to v krátkém časovém období. Recept je doporučován také mnoha dermatology, jelikož je velmi účinný. Jde o jednoduchou směs medu a mouky, vytvoříte ji jednoduše.

recipe-for-naturally-removing-adipose-tissue-lipoma-within-8-days

Přírodní lék pro léčbu lipomů

Kombinace mouky a medu umí opravdu skvěle pomoci, vytvořte směs, kterou potřete postižená místa, ideálně 5 -10 milimetrů. Přes nanesenou směs dejte bandáž a nechejte přípravek pracovat, ideálně 36 hodin. Následně bandáž odstraňte a postiženou oblast dobře opláchněte. Tento postup opakujte celkem pětkrát v horizontu osmi dní. Postupně si můžete všimnout, že tuková tkáň se rozkládá a zmenšuje se. Doporučujeme používat organický med tmavé barvy a také celozrnnou mouku.

Tuto směs je možno využívat také při léčení ran nebo vnějších vředů. Med má silné protizánětlivé účinky, odstraní z těla škodlivé látky, zlepšuje lymfy a také pomáhá lepšímu krevnímu oběhu. V průběhu studie byla léčba účinná v 59 případech, kdy směs pomohla vyléčit vředy a rány. Tento lék uspěl ve velmi krátkém časovém horizontu, během jednoho týdne. Zatímco moderní medicína byla neúspěšná a to celé dva roky.

Rady pro tukové tkáně:

  • Primární pro přírodní léčbu lipomů je detoxikace celého organismu
  • Je důležité vyhnout se nasyceným tukům a rafinovaným olejům
  • Do stravy zařaďte klíčky, jelikož jsou bohaté na mnoho základních živin
  • Sáhněte po přírodním koření, jezte ovoce a zeleninu, vyvolává rozklad tuku v těle a odstraňuje toxiny
  • Vyhněte se konzumaci potravinám, které jsou naplněny konzervačními látkami, pesticidy a podobně, tedy vyhněte se bílé mouce, masům s pesticidy, mléku a mléčným výrobkům
  • Konzumujte omega-3 mastné kyseliny, pomáhají při rozkladu a utlumují vývoj tukové tkáně
  • Konzumujte v dopoledních hodinách jednu sklenici vlažné vody se šťávou z půlky citrónu a to během dopoledne. Pomůže to očistit vaše tělo a zlepší funkci jater

Pokud recept vyzkoušíte, nezapomeňte se prosím podělit do komentářů o vlastní zkušenosti.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button