Ostatní

Zjistěte, jak počít chlapečka nebo holčičku: Tato metoda má své příznivce i odpůrce

Pohlaví svého miminka můžete znát poměrně přesně, díky ultrazvukům a nejrůznějším technologiím. Chcete dopředu ovlivnit, jestli budete mít holčičku nebo chlapečka? Podobně jsou na tom mnozí rodiče a skutečně existují metody, které jsou více či méně spolehlivé. Některé jsou spíše úsměvné, jiné naopak fungovat mohou. „Metoda Shettles“ je metoda výběru pohlaví a využívá se již mnoho let. Tato metoda čelí různým připomínkám od věřících po skeptiky.

Metoda Shettles

Doktor Shettles radí metodu, jak otěhotnět a mít bříško s chlapečkem nebo holčičkou. Přináší metodu, kterou podporují vědecké důkazy. Tato metoda má dva konkrétní plusy. Nebude vás to stát ani korunu a nepotřebujete k tomu lékařská ošetření.

Muži produkují dva druhy spermií. X = samička a Y = samec. Pohlaví dítěte závisí na chromozomech ve spermiích. Doktor Shettles uvádí, že samčí chromozomy jsou menší, slabší a rychlejší než chromozomy ženské. Ty jsou naopak větší, silnější a pomalejší. Uvádí také několik rad, které mohou párům pomoci vybrat si, jaké pohlaví bude mít jejich dítě.

How-To-Get-Pregnant-With-a-Boy-or-a-Girl

Jak počít chlapečka?

Doktor Shettles přináší tipy, jak počít chlapečka:

4 – 5 dní před ovulací se zdržet sexu. To je důležité pro nahromadění správného množství spermií. Sex je dobré mít v době co možná nejbližší době okolo ovulace nebo přímo v den ovulace. Je to období, kdy je žena nejplodnější. Y spermie jsou rychlejší a uvolňují se těsně před ovulací, což znamená, že Y spermie dosáhnou k vajíčku dřív, než X spermie.

V období před ovulací je alkalita „vaječného bílku“ hlenu děložního hrdla nejvyšší. Jde tak o nejlepší vaginální prostředí pro Y spermie. Sex se v blízkosti dnech ovulace doporučuje proto, že Y spermie nebudou mít stejné vlastnosti v kratším alkalickém prostředí.

Vzhledem k tomu, že alkalita se během ženského orgasmu zvyšuje, doporučuje doktor Shettles orgasmus před nebo současně s partnerovým orgasmem. Ženský reprodukční systém se zmenšuje, což usnadňuje přístup Y spermiím k vajíčku.

Co se týče polohy, doktor Shettles radí psí pozici nebo jakoukoliv jinou, která zajistí a umožní hluboké proniknutí. To umožňuje spermatu, aby se vysunulo blíže k děložnímu čípku a krátí tak vzdálenost mezi Y spermií a vajíčkem.

Jak počít holčičku?

Doktor Shettles radí následující postup:

Doktor Shettles doporučuje naopak pohlavní styk co možná nejvíce dní před ovulací. Sexu je dobré se zdržet 2 – 3 dny před a v den ovulace. Spermie mohou přežít v ženském reprodukčním systému až po dobu šesti dní, silnější X spermie tak zůstávají a vajíčko oplodní.

Co se poloh týče, měli byste se zaměřit na ty, které umožní mělkou penetraci, tedy polohy jako například misionář. Tato poloha totiž táhne spermie v reprodukčním systému do více kyselého prostředí. A jak bylo uvedeno výše, Y spermiím v tomto prostředí dobře není.

Orgasmus zvyšuje zásaditost v reprodukčním systému a to samozřejmě nahrává Y spermiím. Ženy by proto neměly mít během plodného období orgasmus. Mnoho lidí tuto metodu neuznává, jelikož není nijak vědecky dokázána. Jestliže nemůžete po 2 – 3 měsících, kdy provádíte tuto metodu, otěhotnět, pak je dobré mít sex poblíž období ovulace.

Chcete-li mít chlapečka nebo holčičku, můžete se o tuto metodu pokusit, nic vás nestojí, nemusíte chodit na rozličná vyšetření. Je dobré znát jen signály své plodnosti a rozpoznat období ovulace. Ať už to dopadne jakkoliv, nejdůležitější je, aby se miminko narodilo zdravé, pohlaví na prvním místě není.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button