OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Jedno vařené vejce může pomoci ke kontrole cukru v krvi

Jde o domácí lék, který je velmi efektivní a pro vaše zdraví přínosné. Pomáhá ke snižování hladiny cukru v krvi. A hladina se snižuje velmi rychle. Tento recept na snížení hladiny cukru v krvi je velmi účinný, rychlý. Buďte však při používání tohoto léku opatrní a dejte si pozor i na to, jaké jídlo konzumujete. Odstraňte ze svého jídelníčku zdroje, které spouští a zvyšují hladinu cukru v krvi.

Jednoduchý a snadný recept

K tomuto domácímu léku potřebujete jen dvě jednoduché ingredience, které jsou velmi dostupné. Co potřebujete? Jen vařené vejce a kyselinu jablečnou. Nic víc! Jestliže ještě chcete urychlit proces hojení, pak můžete připravit ještě navíc tuto léčivou vodu. Co na léčivou vodu potřebujete?

Ingredience:

  • 1 lžíce ceylonské skořicecukru
  • 1 lžíci esence z vlašských ořechů
  • 1 nakrájené jablko
  • 1,5 litrů vody

Do vody dejte všechny výše zmíněné ingredience a nechejte odležet přes noc. Následně ráno vypijte.

 

Snižte hladinu cukru v krvi

Vařené vejce je velmi zdravé a rychlé jídlo. Můžete jej využít ve svých oblíbených salátech, do nichž dostanete proteiny. Přidáním vajíčka do jídelníčku zajistíte svému tělu tuky, které vaše srdce udržují zdravé a silné. Vařená vejce do jídelníčku přináší zdravé živiny a důležité vitamíny. Chrání např. oči, kosti jsou silné.

Recept

Ve večerních hodinách uvařte vejce, odstraňte skořápku a udělejte v něm několik maličkých děr vidličkou. Vejce dejte do mísy a zalijte kyselinou jablečnou. V tomto nálevu nechejte vejce přes celou noc. Ráno vylijte kyselinu jablečnou a vejce snězte. Zatímco jíte vejce, vypijte sklenici teplé vody, ve které rozpustíte lžíci kyseliny jablečné.

Co je to kyselina jablečná?

Kyselinu jablečnou najdete téměř ve všech druzích ovoce. Je často používaná jako přísada do potravin, jako konzervační prostředek. Má mnoho potenciálních výhod. Kyselina jablečná a její léčivé účinky léčí u mnoha lidí jejich obtíže, zlepšuje celkový zdravotní stav.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button