Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Jste kuřáci? Tento nápoj vám pomůže očistit plíce!

Všichni dobře víme, jak velmi je kouření pro lidské zdraví škodlivé. Jde o zlozvyk, který se spojuje s velkou řadou zdravotních problémů. Jde například o problémy jako hypertenze, srdeční onemocnění, chronická bronchitida, erektilní dysfunkce, zápach z úst, problémy očí, rakovina a další a další.

Zlozvyk jménem kouření

Podle Centra pro kontrolu nemocí (CDC) víc než šestnáct miliónů lidí žije s nějakým zdravotním problémem, který souvisí s vlivem kouření. A to jen ve Spojených státech. Bohužel jde opravdu velmi obtížně se tohoto zlozvyku zbavit. Přinášíme však způsob, jak při odvykání zvrátit některé škody, které na vašem těle a zdraví může kouření vytvořit. Jde o jednoduchou směs, která obsahuje několik složek, které pomohou vaše plíce vyčistit a to přirozenou cestou. Budete se tak díky tomu cítit mnohem lépe.

Odvykání je těžké

Ti, kteří úspěšně odvykají, snižují zdravotní rizika velmi rychle. Síla plic se vrací, krevní tlak se vrátí k normálu a to během několika týdnů či měsíců. Snižuje se také riziko rakoviny plic a další nemoci, které mohou ohrožovat život, klesají. Bývalí kuřáci však mohou mít plíce zanesené opravdu hodně. Existuje však recept na nápoj, který pomůže tyto zanesené plíce očistit.

Ingredience:

  • 2 lžíce kurkumy
  • kousek kořene zázvoru
  • 1 střední cibule
  • 1 a ¾ šálku hnědého cukru (nebo med)
  • 4 šálky vody

Postup:

Vezměte hrnec, do něj přidejte vodu a vše zahřejte na teplotu varu. Nakrájejte cibuli na čtvrtiny, rovněž nakrájejte kořen zázvoru a přidejte do vody a vařte. Přidejte kurkumu a snižte teplo. Pokračujte ve vaření, dokud se směs nesníží o polovinu. Nechte vychladnout a následně dejte do lednice.

Konzumace:

Doporučujeme konzumovat dvě polévkové lžíce ráno, na lačný žaludek. Další dvě lžíce před spaním. Během několika dní se budete cítit lépe.

Přírodní směs

Složky jsou v tomto nápoji homeopatické, kurkuma je známá jako protirakovinná, antivirová, antibakteriální. Je rovněž plná vitamínů a minerálů. Cibule má rovněž protirakovinné účinky a posiluje imunitní systém. Zázvor má neuvěřitelné výsledky pro zdraví, pomáhá odstraňovat hlen z plic. Tato směs se popíjí každý den. Uvidíte, jaké účinky tato směs bude na vaše plíce mít.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button