Péče o těloZdravé tipy

Jak zastavit infarkt v 60 sekundách

Infarkt můžete zastavit, a to za pouhých 60 sekund. Za použití kajenského pepře! Říkáte si, že je to nesmysl? Opravdu je to tak! Kajenský pepř má tu moc zastavit infarkt.

Doktor John Christopher je farmář a léčitel. Nejsou to však jen spekulace, co říká, mluví z vlastní zkušenosti. Během jeho 35 leté praxe spolupracoval s lidmi a při domácích návštěvách vídával pacienty, kteří trpěli srdečním záchvatem. Doktor říká, že když ještě pacient dýchá, dá jim šálek čaje z kajenského pepře. Jak tento čaj uvařit?

index

Ingredience:

  • Lžička kajenského pepře
  • Šálek horké vody

Postup:

Postačí vám šálek horké vody a v ní rozpustit lžičku kajenského pepře a je hotovo!

Pomůže zastavit infarkt

Aby kajenský pepř mohl zastavit infarkt, musí mít alespoň 90.000 tepelných jednotek, proto se doporučuje míchat jej s horkou vodou a podat jí člověku, který má infarkt a je stále při vědomí. Je-li osoba v bezvědomí, pak sáhněte po kajenské tinktuře, po jeho extraktu. Ten pak, v několika kapkách umístěte pod jazyk.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button