OstatníZdravé tipy

Obnovte slávu zašlému prádlu

Když přijde na praní prádla, není nic horšího, než odolné skvrny, které nechtějí pryč. Ať se snažíte sebevíc, stále po nich zůstávají stopy. Pokud jste i vy v zoufalé situaci, máme pro vás řešení. Jednoduchým způsobem vám pomůžeme odstranit skvrny na oblečení a vrátíme zašlému prádlu jeho původní lesk a svěžest.

Na odolné skvrny je skvělý bílý ocet

skvrnyPro zkušené hospodyňky to nejspíš nebude žádná novinka. Bílý ocet je skvělým pomocníkem při boji s odolnými skvrnami. Stačí jen v teplé vodě rozmíchat polovinu sklenice octa, vložit špinavé prádlo a nechat působit přes noc. Uvidíte, jak bude vaše prádlo čisté a krásně svěží.

Bílý ocet má stejné účinky jako komerční změkčovadla. Kromě toho je také znám, jako užitečný odstraňovač skvrn od potu. Kyselina octová odstraňuje zaschlé a odolné skvrny. Stačí přidat půl sklenice octa do prádla v pračce.

 

To samé můžete udělat i v případě, že chcete své prádlo změkčit. Nalijte trochu octa do nádoby na změkčovadla a vaše oblečení bude měkké, jako nikdy předtím.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button