Zdravé tipy

3 rychlé způsoby, jak zhubnout s horkou vodou

Snad každý z nás někdy vyzkoušel nějakou tu dietu, chtěl svůj metabolismus urychlit, podpořit trávení a shodit nějaké to kilo. Také se u mnoha lidí opakuje stejný scénář, každé pondělí se objevuje nová dieta, která má za cíl konečně vás zbavit těch kilogramů navíc. My vám přinášíme tři recepty s teplou vodou, které mají za cíl pomoci vám s válkou, kterou jste vyhlásili kilogramům navíc.

Asi nikoho nepřekvapí pravidlo „sklenice teplé vody na lačný žaludek“. To podporuje trávicí systém a usnadňuje hubnutí. Podle ajurvédy pak pravidelné pití převařené horké vody posiluje imunitní systém. Dodává mu sílu a energii. Rovněž je pití horké vody známý způsob, jak čistit a vyvážit celé tělo. Teplá voda má na lidské tělo mnoho pozitivních účinků, například čistí pokožku, umí podpořit trávení a stimuluje vypouštění vody z těla, proto je také ideální pomocník v hubnutí a odstraňování celulitidy.

Recepty s horkou vodou

Schránka 01

Máme pro vás tři recepty s horkou vodou a dalšími ingrediencemi. Stačí vypít jeden během dopoledne, druhý kdykoliv odpoledne a třetí rozdělit na půl. První půlku vypít ráno na lačný žaludek a druhou půlku večer, po jídle. Díky nim bude hubnutí o hodně snazší.

1. nápoj

První nápoj vypijte v dopoledních hodinách, pomáhá při snižování hmotnosti a stimulaci metabolismu v lidském těle.

  • 1 šálek teplé vody
  • 2 lžíce vymačkané citrónové šťávy
  • 1 lžíce medu

2. nápoj

Nápoj číslo dva si rozdělte, polovinu ráno na lačný žaludek, polovinu večer, po jídle. Pomáhá v těle stabilizovat hladinu cukru v krvi, dodává pocit sytosti a také snižuje pocit hladu či chutě na něco.

  • 1 šálek horké vody
  • 1 lžička skořice
  • 1 lžíce medu

3. nápoj

Nápoj číslo tři pijte v průběhu celého dne. Dodává do těla živiny, zlepšuje trávení.

  • 1 šálek horké vody
  • 1 lžíce vymačkané citrónové šťávy
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžička skořice

TIPY: Voda musí být teplá tak, aby se dala normálně pít. Nemáte-li rádi nějakou z výše uvedených ingrediencí či na ní máte například alergii, můžete také pít jen samotnou horkou a převařenou vodu, to tělu také pomáhá.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button