Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

100% přírodní bomba proti nachlazení i chřipce

Nachlazení a chřipka jsou nemoci, kterým lidské tělo podléhá nejčastěji, a jsou velmi nepříjemné. Mnohdy však stačí jen pár dní klidu, v posteli, konzumovat vitamíny, léky a je po nemoci. Jde o onemocnění nepříjemné, ale také jsou potenciálně nebezpečné. Jestliže se nachlazení a kašel neléčí včas, může se vyvinout nebezpečí zejména pro těhotné ženy, lidi, kteří užívají imunosupresiva u pacientů s vážnými zdravotními problémy.

Skvělý nápoj

Nejjednodušší způsob, jak vyléčit tento stav a posílit váš imunitní systém je tento nápoj. Stačí jej popíjet a tělo bude proti infekcím bojovat přirozeně. Lék je skvělý, není nijak zapáchající. Stačí použít tři jednoduché složky, cibuli, med a citrónovou šťávu. A je hotovo. Přinášíme recept.

Ingredience:

  • 1 červená cibule
  • Šťáva z organického citronu
  • 2 lžíce organického medu
  • 2 šálky vody

Postup:

Vodu dejte do malého hrnce a přiveďte k varu. Mezitím nakrájejte cibuli na malé kousky, přidejte k vodě a nechte vodu vřít po dobu patnácti minut. Následně z plamene odstraňte, sceďte jej a nechte po dobu deseti minut vychladnout. Přidejte med, dobře promíchejte a přidejte těsně před podáváním citronovou šťávu. Tento nápoj pijte třikrát denně do doby, než se uzdravíte.

Med – má skvělé antivirové vlastnosti, které pomohou zvýšit schopnost bojovat s bacily.

Citrónová šťáva – je naložena vitamínem C, který posiluje imunitní systém. Pomáhá čistit játra, ledviny, detoxikuje tělo, podporuje hojení. Citron může zmírnit symptomy a pomoci k léčbě.

Cibule – má protizánětlivé výhody, zmírňuje bolesti v krku, snižuje otok dutin, zlepšuje kapacitu plic. Červená cibule působí také jako lék pro vykašlávání, stimuluje vypuzení hlenu z lidského těla.

Pro zotavení a uzdravení je nutno pít dostatek tekutin, konzumovat citrusové plody, udržovat tělesnou teplotu a mít dostatek odpočinku. S tímto nápojem se vyléčíte během pár dní.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button