Ostatní

7 nápojů na hubnutí – kokosová voda a další

Nejlepší způsob, jak ztratit přebytečný tuk je kombinovat zdravé jídlo a cvičení. Nemusíte však držet drastické diety nebo extrémní cvičení. Existují nápoje, které urychlí proces spalování kalorií a hubnutí. Níže vám představíme 7 nápojů, které vám pomohou zhubnout.

Ledová voda
Ledová voda urychluje metabolické procesy, takže budete spalovat více kalorií, než normálně. Musíte však vypít minimálně 2 litry vody denně, abyste viděli výsledky.

Kokosová voda

hubnutíKokosová voda je plná elektrolytů. Má jich více, než kterýkoliv jiný nápoj v tomto seznamu. Čím více elektrolytů je přítomno, tím více se tělo hydratuje. Vychutnávejte si kokosovou vodu bez přidaného cukru nebo umělých sladidel. Získáte tak energii a zrychlí se vám metabolismus, což je dobrá věc při hubnutí.

Odstředěné mléko

Tuky v těle můžete snadno zničit pomocí odstředěného mléka. Rychleji odbouráte nahromaděné tuky a zároveň si je tělo nebude ukládat. Už po jedné sklenici odstředěného mléka denně uvidíte výsledky.

Zeleninová šťáva

Zeleninové šťávy jsou velmi zdravé. Mají blahodárné účinky na náš organismus. Výhodou je, že můžete kombinovat různé druhy zeleniny, podle vaší chuti a nic tím nezkazíte. Uvidíte, jak pravidelné pití zeleninových šťáv, zlepšuje výsledky vaší diety.

Nutriční nápoje

Nutriční nápoje v sobě mají spousty důležitých živin a minerálů, které posilují lidský organismus. Konzumací nutričních nápojů během diety, pomáháte tělu získat potřebné živiny a navíc udržujete svůj žaludek déle plný. Jsou tedy ideálním pomocníkem na cestě za vysněnou váhou.

Zelený a černý čaj

Zelený čaj je oblíbeným pomocníkem pro ty, kteří chtějí zhubnout. Urychluje metabolické procesy v těle, což umožňuje spálit více kalorií. Zelený čaj spálí o 43% více kalorií, než jakýkoliv jiný nápoj. Totéž platí i pro černý čaj. Pokud tedy toužíte být štíhlejší, pravidelným pitím zeleného a černého čaje si výrazně usnadníte cestu.

Melounové smoothie
Jakékoliv smoothie je dobré, pokud to nebudete přehánět s cukrem. Nejlepším koktejlem je však melounové smoothie. Díky melounu se totiž zaplníte na delší čas a zároveň dostatečně hydratujete tělo. Je navíc téměř bez kalorií. Obsahuje také arginin, což je aminokyselina, která snižuje tělesný tuk a pomáhá budovat svalovou hmotu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button