Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Zbavte se chřipky za 24 hodin

Tento pozoruhodný recept byl poslán od jednoho z našich čtenářů. Domácí recept je velmi starý, ale to neubírá na jeho kvalitách, právě naopak. Účinky jsou ohromující. Tento domácí lék dokáže vyléčit nachlazení během 24 hodin. Je také skvělý jako prevence proti nachlazení a při léčbě onemocnění plic.

Zima se blíží

Zimní sezóna se blíží a nikdo není v bezpečí před zimou a chřipkou. Celkový počet nakažených se zvyšuje každým dnem, a to zejména u dětí. Je tedy nutné něčím posílit imunitní systém, který bude schopný zlikvidovat bakterie a viry.

Pokud však imunitní systém není dostatečně silný, je nutné chřipku léčit ihned, jinak se může mnohonásobně zhoršit. Dokonce ani mocná antibiotika nemusí pomáhat. Obzvláště, pokud se nemoc dostane až do plic.

chřipkaNaštěstí máme recept, který pomůže při léčbě chřipky a nachlazení. Tento lék podávejte ihned, jakmile spatříte první varovné příznaky nachlazení. Pokud použijete tento lék, budete zachráněni. Hned po 24 hodinách se dostaví výsledky a nemoc zmizí.

Nyní k samotnému postupu. Vezměte sádlo a ujistěte se, že v něm není žádná sůl. To je velmi důležité. Poté potřebujete balicí papír nebo kus látky, který namočíte v lékárenském lihu. Ten zakoupíte téměř v každé lékárně. Natřete sádlo na hruď a poté umístěte papír nebo látku namočenou v lihu, také na hruď. Kolem sebe omotejte ručník nebo deku, která vás udrží v teple a zároveň si tak nezašpiníte povlečení. Tento zábal nechte působit přes noc a odstraňte jej v ranních hodinách.

Druhý den budete ohromeni výsledky. Pokud jste měli vysokou teplotu, bude pryč. Samotná chřipka zmizí, jako mávnutím kouzelného proutku. Určitě tento recept vyzkoušejte.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button