Péče o těloPřírodní léčba

Zvyšte svou paměť, funkci mozku a regenerujte své kosti s pomocí tohoto nápoje

Často nevíte, jak se jmenovala ta či ta postava z filmu, o kterém se bavíte s přáteli? Přemýšlíte, dumáte, ale pořád nic? Často vám vypadává, co máte koupit a v obchodě tápete? Podpořte svou paměť a zlepšete funkci mozku. V tomto článku získáte informace o nejsilnější léčivé směsi. Pomáhá zvyšovat lidský metabolismus, očistí tělo od toxinů, regeneruje kosti, zlepší zrak i funkci mozku.

Přírodní lék

Jde o lék, který je velmi přírodní, nezanechává žádné nežádoucí účinky a pomáhá na mnoho věcí v lidském těle. Pojďme si nyní říci, co která složka, kterou tento lék obsahuje, umí a co poskytuje lidskému tělu.

Křen

Křen disponuje antimikrobiálními, antiseptickými, uklidňujícími, diuretickými, antioxidačnímu a cytotoxickými vlastnostmi. Navíc jde o mírné antibiotikum, které umí stimulovat tvorbu moči, takže se může použít také pro zmírnění či odstranění infekce močových cest. Na rozdíl od léků, které jsou na předpis, je dlouhodobé užívání křenu pro tělo prospěšné, nezanechává žádné nežádoucí účinky.

Citron

Pomáhá při detoxikaci lidského těla a také při trávení. Je naloženo vitamínem C, regeneruje pokožku, pomáhá v hubnutí, dodává dobrou náladu lidem a také energii.

Ceylon skořice

Ceylon skořice může léčit infekce, svalové křeče, erektilní dysfunkce, nachlazení a podobně. Podporuje ovládání cukru u pacientů s diabetem 2. typu.

Surový, organický med

Zabraňuje onemocnění srdce a rakovině. Med je naložen flavonoidy a antioxidanty, které pomáhají snižovat riziko některých druhů rakoviny a onemocnění srdce. Kromě toho snižuje vředy a jiné trávicí potíže. Má také antibakteriální, antivirové a antimykotické vlastnosti. Umí rovněž snížit kašel, podráždění v krku a zvýšit sportovní výkon.

Zázvor

Je běžně používán k léčbě mnoha druhů žaludečních potíží včetně ranní nevolnosti, žaludeční nevolnosti, plynatosti, průjmu, syndromu dráždivého tračníku, nevolnosti, kinetózy, koliky.

Další využití zahrnují zejména úlevu od bolesti, revmatoidní artritidu, osteoartritidy, zánětu průdušek, cukrovky, menstruační bolesti, infekce horních cest dýchacích, dýchacích problémů, migrény, kašle.

Recept:

Ingredience:

  • 125 gramů organického křenu
  • 3 kusy organických citronu
  • 3 lžíce organického surového medu
  • 1 lžíce organické Ceylon skořice
  • 1 lžíce organického kořene zázvoru

Postup:

Vezměte křen a zázvor, dejte do mixéru a smíchejte. Poté nakrájejte citrón na plátky a přidejte do směsi. Míchejte tak dlouho, dokud nebude mít hmota hladkou texturu. Přidejte med, skořici, promíchejte a uložte do skleněné nádoby. Tuto směs uchovávejte v lednici. Konzumujte po dobu tří týdnů a to jednu čajovou lžičku dvakrát denně.

Chcete-li zvýšit funkci mozku a zlepšit paměť, pak vyzkoušejte tyto potraviny a bylinky:

Rozmarýn – má příjemnou vůni, je velmi silný a posílí okamžitě vaši paměť poté, co k němu přičichnete. Dejte si sklenici rozmarýnu vedle okna nebo používejte rozmarýnový esenciální olej, kdykoliv budete potřebovat duševní podporu.

Řepa – disponuje přírodními dusičnany, které zvyšují průtok krve v těle a v mozku.

Organická vejce – ty byste měli konzumovat častěji, protože žloutky obsahují cholin, který vám pomůže zvýšit zdraví mozku.

Ryba (losos, treska, sardinky) – tyto druhy ryb obsahují omega-3 mastné kyseliny, které jsou pro správnou funkci mozku důležité.

Avokádo – jezte avokádo častěji, zvyšuje průtok krve do mozku.

Borůvky – jsou doslova napěchované antioxidanty, které pomáhají chránit váš mozek.

Cibule – pravidelná konzumace syrové cibule pomáhá zlepšovat paměť

Rajčata – jsou bohatá na lykopen, prospěšnou sloučeninu, která pomáhá chránit mozek před volnými radikály a celkově zlepšuje zdravotní stav

Hořká čokoláda – obsahuje výkonné antioxidanty a kofein, což pomáhá zostřit paměť a také zvyšuje úroveň koncentrace.

Zelený čaj – pití dvou až tří šálků zeleného čaje denně zvyšuje paměť, zlepšuje propojení ve vašem mozku. V důsledku toho vaše kognitivní funkce budou mnohem lepší.

Ořechy – obsahují omega-3 mastné kyseliny, které zlepšují kyslík a průtok krve do mozku.

Kurkuma – účinná látka v tomto koření se jmenuje kurkumin a pomáhá zabraňovat zánětu a také zvyšuje paměť.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button