Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Skvělá léčba pro artritidu, revmatismus, bolesti kolen a kloubů

Přinášíme vám jednoduchý a starý recept, který funguje při artritidě, dně, revmatismu, bolestivými klouby, boky, prsty a dalšími zánětlivými stavy. Všechny tyto a také další nemoci je možno uzdravit pomocí jednoduchého a rychlého receptu, který si můžete připravit. Ten můžete využít přímo na danou oblast a zajistit tak léčbu. A jak vytvořit tento recept?

Ingredience:

  • 1 brambor
  • 1 cibule
  • 1 lžíce lněného semínka
  • 1 šálek vody

Postup:

Namočte jednu lžíci lněných semínek do jednoho šálku vroucí vody a nechejte jí působit po dobu 10 – 15 minut. Brambory a cibuli nakrájejte na malé kousky, vložte je do směsi a vše dobře promíchejte. Nechejte asi deset minut. Následně směs udržujte v lednici.

Jak směs využívat?

Pokud máte problémy s prsty nebo kotníky, namočte do směsi staré rukavice nebo ponožky. Nasaďte před spaním na postižené místo a nechejte působit přes noc. Jestliže je postižená oblast v některé jiné části těla (boky, páteř, žebra nebo kolena) namočte kousek plátna a položte jej na postiženou oblast a zabalte bandáží. Tuto směs nechejte působit přes noc. Tento postup opakujte do doby, než bolest zcela nezmizí.

Co užívat dále?

Dále se na tyto bolestivé stavy doporučuje využívat rybí tuk a to 1000 miligramů denně. Máte-li nějaký z výše zmíněných problémů a nemocí, pak doporučujeme využít tento přírodní prostředek k léčbě.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button