Péče o těloPřírodní léčba

Tento recept pomáhá vaším kostem

Člověk přirozeně stárne a stárne také lidské tělo. S přirozeným stárnutím se objevuje také spousta věcí, spousta nemocí, které souvisejí s věkem. Jedním z těch nejběžnějších problémů je bolest v kloubech a kostech. A takováto bolest není vůbec nic příjemného, dokonce vám může narušit spoustu běžných denních aktivit. Je proto důležité, když už se taková bolest u vás objeví, začít jí řešit.

Problémy s bolestí

Bolest v kolenou, kostech i kloubech bývá povětšinou dosti intenzivní a není tedy divu, že oslabuje a snižuje schopnost dokončovat i ty zdánlivě jednoduché každodenní úkoly a věci. Umí často nepříjemným způsobem zasáhnout do běžného života. Často působí na naše kolena.

Touto bolestí trpí často lidé s vyšším věkem nebo nadváhou. Bolest kloubů, kolenou či kostí se může objevovat také u lidí, kteří si prošli nějakým zraněním nebo mají nesprávné postavení lidského těla. Ve skutečnosti může celá řada vést k těmto bolestivým stavům a to včetně revmatoidní artritidy, osteoartrózy, dny a mnoha zranění.

Existuje však velmi účinný a dokonce i přírodní lék, který umí zklidnit bolest a obnovit vitalitu vašeho těla. Nevyvolává žádné vedlejší účinky, protože je to zcela přirozené. Nejdůležitější je, abyste jednali včas.

Nedovolte, aby se bolest zhoršovala, neboť toto onemocnění je velmi progresivní. Vždy byste měli najít způsob, jak vyléčit toto onemocnění a to přímo od příčiny. Přinášíme přírodní lék, který obnovuje normální funkci kloubů a zlepšuje strukturu a konzistenci vašich kostí. Jak si jej připravit?

Ingredience:

  • 2 polévkové lžíce organické želatiny
  • 2 polévkové lžíce sezamového semínka
  • 2 polévkové lžíce lněného semene
  • 40 gramů dýňových semínek
  • 3 polévkové lžíce rozinek
  • 200 gramů surového a organického medu

Postup:

Vezměte všechny výše zmíněné ingredience ve velké míse a dobře promíchejte. Míchejte do doby, než se vytvoří homogenní směs. Následně přeneste do skleněné nádoby a máte hotovo.

Jak užívat?

Tento lék je nutno užívat denně! Konzumujte jednu čajovou lžičku a to dvakrát denně, před snídaní a před obědem. Přípravek vám pomůže zlepšit pružnost vašich šlach a vazů. Také pomůže posílit vaše kosti a klouby, umí nastartovat váš metabolismus. Vaše kosti a klouby tak budou zdravější než kdy dřív.

Podle studií je pravidelná konzumace organické želatiny velmi účinným způsobem, jak léčit artritické bolesti kloubů. Želatina je bílkovina získaná vařením živočišných produktů. Obsahuje také kolagen, který zase pomáhá tvořit chrupavku a kosti.

Síla kolagenu

Kolagen je vláknitý protein, který posiluje pojivové tkáně, což jim umožňuje pružnost. Takže se mohou protahovat a to bez hrozby zlomení či bez hrozby úrazu. Jak lidské tělo přirozeně stárne, tvoří méně a méně kolagenu. A jednotlivá kolagenová vlákna se tak stále víc vzájemně propojují.

Želatina umí pomoci při léčbě osteoporózy a revmatoidní artritidy stejně jako umí pomoci při regeneraci stresových poranění. A proč? Právě proto, že obsahuje kolagen, který má velmi dobré účinky a schopnosti na kosti, klouby a také na kolena.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button