Péče o těloPřírodní léčba

Jak přestat kouřit s pomocí citrónu

Přestat kouřit nemusí být zrovna jednoduché. Obzvláště u silných kuřáků to může být věčný boj. Pokud patříte mezi osoby, které zkouší poprvé přestat kouřit, a nebo s tímto zlozvykem bojujete stále, máme pro vás jednu užitečnou radu, jak toho zanechat.

Nemusíte používat dostupné prostředky plné chemických látek a nikotinu. Bohatě stačí přírodní produkty v kombinaci s trikem, který není škodlivý pro vaše tělo a není vůbec drahý.

kouřitJednoduchý trik, jak přestat kouřit

Pro většinu lidí je spojení odvykání kouření s kousáním nehtů. Máme pro vás radu, která vás zbaví závislosti na cigaretách, a zároveň nebudete mít chuť na své nehty. Přestáváte kouřit a máte nutkavou potřebu si zapálit? Omyjte citron a nakrájejte jej na 4 stejně velké kousky. Pokaždé, když máte chuť na cigaretu, vezměte všechny čtyři kousky a jeden po druhém snězte. Kůru můžete také, pokud užíváte organické citrony. Možná to zní šíleně, ale tento trik skvěle funguje. Vyzkoušejte to a uvidíte, že vás chuť na cigaretu přejde a nebudete na ni vůbec myslet. Navíc si posílíte imunitu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button