Péče o tělo

Zbavte se nevzhledných chloupků. Depilace, kterou si uděláte doma

Nevzhledné chloupky nejsou pro ženu ničím příjemným, obzvláště kolem rtů. Naštěstí existuje mnoho způsobů a naturálních řešení, které vám pomohou vyřešit tento problém. Rychle a téměř bez bolesti.

Přírodní řešení na odstranění chloupků

Existuje hned několik přírodních řešení, které vám pomohou s nevzhlednými chloupky. Některé možná budete znát, jiné pro vás budou novinkou. Vyzkoušejte každé a vyberte si to nejvhodnější pro vás.

Želatina

depilacePro přípravu této depilace potřebujete smíchat jednu polévkovou lžíci želatiny, dvě polévkové lžíce mléka, pár kapek citrónové šťávy a levandulového esenciálního oleje. Namíchejte tuto směs a vložte ji do mikrovlnné trouby po dobu 15 sekund. Použijte tuto směs na kritické oblasti a po pěti minutách ji odstraňte.

Kurkuma

Výroba této depilační masky je velmi jednoduchá. Pro pastu potřebujete ½ šálku kurkumy a dostatek mléka. Složky smíchejte do podoby pasty. Tu naneste na kůži a masírujte kruhovým pohybem. Nechte chvíli působit a poté ji odstraňte vlažnou vodou.

Meruňky

Umíchejte ½ šálku sušených meruněk v prášku s jednou lžičkou medu. Směs aplikujte na obličej a nechte působit zhruba 5 minut. Po 5 minutách odstraňte pastu pomocí krouživého pohybu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button