Péče o tělo

Máte hemoroidy? Zbavte se jich pomocí přírody

Každý kdo někdy trpěl na hemoroidy ví, jak nepříjemná nemoc to je. Mohou být obzvláště bolestivé pro osoby v produktivním věku. Hemoroid je nepříjemné onemocnění projevující se ve tvaru uzlíku na konci tlustého střeva, na křečové žíle, tedy konečníku.

Tyto uzliny se mohou objevovat, jak vnitřně, tak z vnějšku. Ve většině případů bývají měkké a bezbolestné. Nicméně za některých okolností se mohou zanítit a způsobit vážné bolesti v oblasti konečníku. Většinou za to může špatné stravování a nezdravý životní styl. Nedostatečná konzumace ovoce a zeleniny stojí za vznikem této nemoci.

Hemoroidy se však projevují již v raných etapách. Jedním z prvních příznaků tohoto onemocnění je nesnesitelné svědění v oblasti konečníku.

Jak léčit hemoroidy

Hemoroidy lze léčit pomocí přírodní metody. Stačí pít silný odvar ze zelených listů cibule a břečťanu, tato směs si s hemoroidy poradí. Každé ráno a každý večer pijte tento čaj. Aby tato přírodní léčba fungovala, je potřeba tento postup opakovat několik dní.

Složení:hemoroidy

  • 40 g dubové kůry
  • 20 g listů břečťanu
  • 20 g ožanky
  • 40 g lnu
  • 40 g řepíku lékařského
  • 40 g léčebného konopí

Příprava

Nasekejte jednotlivé ingredience a promíchejte je. Na 10 gramů této směsi je potřeba 1 litr vařící vody. Nalijeme vše do hrnce a přiklopíme pokličkou. Směs vaříme zhruba 1 minutu. Sporák vypneme a hrnec necháme vychladnout. Studený čaj si přelijeme do nádoby, z které můžeme konzumovat.

Spotřeba

Konzumujte 1 dl tohoto čaje 3x denně před jídlem. Nezapomeňte, že si budete muset vzít jednu lžíci medu po každé dávce tohoto čaje. Pro lepší efekt pijte v množství 0,5 dl po jídle a následně užijte lžičku přírodního olivového oleje.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button