Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tato jednoduchá směs může udělat zázraky se zuby!

Jahody jsou velmi chutné a zdravé ovoce, během léta se jich vždy zkonzumuje pořádná spousta. I vy máte rádi jahody a rádi je konzumujete? Pak věřte, že nejde jen o sladké červené plody, které mají skvělou a sladkou chuť, ale jahody přinášejí spoustu zdravotních výhod, o kterých možná nevíte!

Zdravotní účinky jahod

Jahody jsou velmi užitečné a skvěle působí na lidské zdraví. Zejména pak pomáhají v těchto třech hlavních bodech – podporují kardiovaskulární systém, regulují cukr v krvi a jsou skvělou prevencí rakoviny. Nejen, že skvěle chutnají, ale jsou také prospěšné pro lidské zdraví a lidské tělo.

Jahody jako antioxidanty

Jahody se zařazují do TOP50 nejlepších zdrojů antioxidantů. Ve videu, které je níže, přinášíme další skvělou výhodu. Umí skvěle odstraňovat skvrny ze zubů. Najdete v nich kyselinu jablečnou – skvělá pro možné odstranění skvrn ze zubů.

Jak na to?

Sledujte pozorně přiložené video, řiďte se jím a uvidíte! Je to velmi jednoduché a účinné. Postačí vám jen jahody a jedlá soda. S touto směsí si vyčistíte zuby, necháte chvíli působit a poté jednoduše své zuby umyjete, jak jste zvyklí. Výsledky se dostaví!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button