Péče o těloPřírodní léčba

Nemůžete usnout? Vyzkoušejte náš domácí přípravek na snadný spánek

Pokud trpíte nespavostí, existuje mnoho přírodních léků, které vám pomohou a jsou zdravější, než léky na předpis. Ty nejlepší přírodní přípravky vám pomohou usnout během několika minut. Náš recept je složen z mléka a medu, což jsou látky, které se používají celá staletí k nápravě spánku.

Nespavost je velmi nepříjemná záležitost

Jen v USA trpí nespavostí téměř 33% obyvatel. Odborníci se domnívají, že za to může vysoká hladina stresu. Mléko pomáhá lépe usnout, protože podporuje hlubší spánek, který pomáhá tělu lépe regenerovat a navazuje lepší relaxaci. Med se používá převážně pro chuť, ale také obsahuje účinné látky, které podporují zdravý spánek. Obsahuje totiž postupné uvolňování inzulínu, což znamená, že tryptofan je vypouštěn do mozku postupně. Tato chemická reakce má za následek přeměnu na serotonin, což pomáhá uvolnit se a lépe relaxovat. Jak na přírodní lék na spaní.

Co budete potřebovat:

  • 0,5 litru mléka
  • kapku vanilkového extraktu
  • 1 čajovou lžičku medu

V malé pánvi zahřejte mléko, ale nesmí se vařit. Odstraňte z tepla, přidejte vanilku a med. Vše dobře promíchejte a pomalu usrkávejte před spaním. Máte hotovo. Přejeme příjemný a ničím nerušený spánek.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button