OstatníPéče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Dělejte toto dvakrát týdně a vaše pleť bude krásně čistá a hladká!

Přírodní domácí kosmetické výrobky jsou pro pokožku velmi prospěšné. Nebývají pro pokožku nikterak škodlivé, mohou bez problémů najít jádro problému, odstranit jej, a to všechno bez vedlejších a negativních účinků.

pleť

Napaření obličeje

Například taková technika napaření obličeje je velmi užitečná. Při ní se čistí póry, a to bez odstranění kožního mazu z vnější vrstvy kůže. Dejte pozor, aby vaše pokožka nebyla přímo nad párou, protože to pro ni může být příliš horké a nevhodné.

Jak správně napařit obličej?

Voda neodstraňuje maz z pokožky. Je proto důležité mít obličej nad parou asi tak 15 – 25 cm. Tímto způsobem se vaše póry změkčí a snadněji pleť vyčistíte od všech nečistot. Poté stačí jemně otřít obličej ručníkem a je hotovo!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button