Péče o těloPřírodní léčba

Tento nápoj vám pomůže rychle a jednoduše spálit tuky

Snad každý člověk někdy v životě zatoužil po dokonalém těle, zkrátka shodit nadbytečné kilogramy. Chce to samozřejmě spoustu dřiny a odříkání, potřebujete se zdravě stravovat, vynechat sladkosti, tučná jídla a také musíte do svého života zařadit trochu pohybu. Hubnutí rychle a snadno? To snad ani neexistuje… Nebo ano?

Vyzkoušejte přírodní metodu

Ať už je léto, nebo zima, lidé se snaží hubnout neustále; někdy to jde rychleji, někdy pomaleji. Všude je přece tolik lákadel, které vám hubnutí a zdravou stravu ztěžují. Co tedy dělat? Řešením může být skvělý nápoj, který je na bázi přírody, takže do těla nedostáváte žádnou chemii jako v podobě tabletek, které vidíte v mnoha reklamách.

Pokud máte málo času, nestíháte nebo cokoliv jiného, ocitáte se v ohrožení. Budete mít chutě, hledáte, co možná nejrychleji něco k snědku. A pak to může být právě rychlé občerstvení, po kterém sáhnete. Vyzkoušejte tento recept! Je velmi jednoduchý, zdravý a pomůže vás zasytit.

Ingredience:

  • ½ banánu
  • 1 a ½ šálku kapusty
  • 2 čajové lžičky organického kokosového oleje
  • sťáva z jedné limetky
  • ½ šálku zmrzlého manga
  • ¼ šálku plnotučného konzervovaného kokosového mléka
  • ½ šálku vody
  • kostky ledu

Postup:

Vezměte všechny přísady, dejte je do mixéru a míchejte, dokud nebude směs hladká. Jestliže nemáte silný mixér, doporučujeme nejdříve smíchat zeleninu s vodou, dokud nevznikne kapalina. Následně přidejte ostatní složky a vznikne směs.

Jak fungují jednotlivé složky v tomto skvělém nápoji?

Zázvor – je skvělé koření, které má velmi dobré léčivé vlastnosti. Je velmi dobře známo, že zázvor může zmírnit zažívací potíže jako například nevolnost, ztrátu chuti k jídlu, bolest a podobně. Pomáhá také kontrolovat hlad.

Kokosový olej – obsahuje triglyceridy středního řetězce, které zvyšují metabolismus, a potlačují tak hlad. Jsou známé tím, že přispívají ke zdraví mozku, udržují vaši hmotnost a váhu pod kontrolou – cítíte se opět plní. Spotřeba kokosového oleje může pomoci vyvážit vaší hormonální hladinu, zvýšit náladu a také energetickou hladinu. Triglyceridy středního řetězce a zázvor jsou termogenní. Zvyšují teplo vašeho těla, což zrychluje metabolismus a spaluje více tuku.

Limetka – je bohatá na vitamín C, který bojuje proti srdečním onemocněním, zánětu a rakovině. Obsahuje také pektin, který pomáhá udržovat pocit plnosti a omezuje chutě.

Mango – obsahuje antioxidant zvaný zeaxantin, který pomáhá předcházet nástupu okulární degenerace, jež souvisí s věkem. Mango je bohaté na obsah vody, což umožňuje zdravé trávení a zabraňuje zácpě. V mangu se objevují také živiny jako vitamín K, který přispívá k silným kostem, a vitamín A, jenž produkuje kožní mastnotu a udržuje tak vlasy hydratované.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button