Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Med je v kombinaci s bylinami účinným bojovníkem proti rakovině

Rakovina je nemoc, kterou snad pocítila většina z nás, ať už u někoho z přátel či příbuzných nebo přímo na vlastní kůži. Možná, že i vy máte ve svém blízkém či vzdálenějším okolí někoho, kdo si rakovinou prošel či právě prochází. Obvykle se rakovina řeší několika způsoby. Mezi jeden z těchto způsobů patří také chemoterapie. Jde o obvyklé řešení pro ty, kteří s rakovinou bojují. Jak všichni víme, tato metoda je pro lidský organismus velmi škodlivá, zabíjí totiž nejen ty rakovinné buňky, ale často také buňky zdravé. Může také způsobit další špatné věci, které se postupně rozvíjejí.

Přírodní léčba

V současné moderní době je stále více a více pacientů s nádorovým onemocněním, kteří se obracejí k přírodní léčbě a přírodní medicíně. Takovíto lidé hledají bezpečnější a účinnější způsob, jak bojovat s rakovinou a nádorovými buňkami. S tradičními domácími prostředky a přírodními bylinami se v tomto boji úspěšně daří. Asi jste již četli o lidech, kteří svůj boj s rakovinou vyhráli a jejich zbraní byla kurkuma, jedlá soda, konopí nebo mrkev. Nikoho to tak nepřekvapí, ovšem slyšeli jste někdy o někom, kdo léčil rakovinu medem?

Med jako prostředek v boji s rakovinou

Med má mnoho vynikajících účinků, je znám jako bojovník proti nachlazení a proti artritidě, vrací žílám a cévám jejich pružnost, osvěžuje pleť, jde o přírodní antibiotikum, má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Tyto, a samozřejmě také další a další účinky, z něj dělají nepostradatelného pomocníka v boji s mnoha nemocemi. V mnoha kulturách jde o svaté jídlo a také o jeden z nejznámějších a nejpoužívanějších přírodních prostředků. Lidé jej využívali už od starověku. V minulosti byl med k dostání pro bohaté lidi, jelikož byl drahý. Dnes je tomu jinak. Dokonce i v Tutanchamonově hrobu, který je starý více než 3000 let, našli archeologové med. Také Římané a Řekové využívali med při posílení těla a při hojení ran.

Přírodní léčba rakoviny

Ante Kresic je Chorvat, kterému byla před 13 lety diagnostikována rakovina plic. Lékaři nebylo k jeho stavu optimističtí, říkali mu, že je jeho život u konce a to jistě nepotěší nikoho. Dneska je to však zdravý člověk. Jak se mu to povedlo? Vyzkoušel přírodní léčbu. Léčil se medem a některými přírodními bylinami. Vyhrál boj proti rakovině, žije a udržuje se zdravý díky skvělému včelímu produktu. Když byl propuštěn z nemocnice, vyzkoušel léčbu medem. O několik měsíců později, poté, co se léčil přírodní metodou, chodil pravidelně na kontroly a šokoval lékaře tím, že je stále ještě naživu.

Bylo mu doporučeno užívat přírodní prostředky i nadále. A jeho rakovina? Ta byla během určité doby zcela pryč. Krevní testy, které byly prováděny, nevykazovaly žádné známky rakoviny. Kresic byl velmi spokojený a rozhodl se tedy o svůj příběh podělit s ostatními lidmi. Chtěl pomáhat lidem v nouzi. Tento příběh a jemu podobné dokazují, že med v kombinaci s jiným kořením, jako například zázvor, jehličí či jiné byliny, může pomoci rakovinu vyléčit.

Přírodní lék – med se zázvorem

Med a zázvor také zachránily život jedné ženě v Bosně. Té lékaři také diagnostikovali rakovinu a ona se rozhodla jí porazit s pomoci přírodních produktů a přípravků. Využila k tomu med a zázvor. Tato bosenská žena tvrdí, že je nutno mít med organický či jej kupovat pouze od spolehlivých včelařů. Níže přinášíme recept, který tuto ženu udržel při životě a pomohl jí v boji s rakovinou.

Ingredience:

  • 2 velké kořeny zázvoru
  • ½ kg organického medu

Postup:

Očistěte kořeny zázvoru a smíchejte je s ½ kilogramem medu. Velmi dobře promíchejte a uložte do skleněné nádoby.

Jak konzumovat?

Konzumujte 3 – 4x denně jednu polévkovou lžíci tohoto přírodního léku. Je důležité využít dřevěnou lžíci, ne plastovou. Účinky jsou patrné již během čtyř dnů.

Kromě konzumace tohoto léků je důležité, aby pacient s rakovinou zůstal pozitivní a optimistický. I když vám lékaři nedávají příliš velké naděje na vyléčení, nikdy nevzdávejte boj o své zdraví. Pozitivní myšlení je půlka úspěchu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button