OstatníPéče o tělo

VIDEO: Speciální technika pro koupání dětí, uvidíte, jak jsou miminka spokojená!

Snad všichni rodiče chtějí pro své děti to nejlepší. Chtějí, aby bylo jejich dítko uvolněné, aby se dostatečně vyspinkalo, a to zejména ty právě narozená miminka. V Paříži je zdravotní sestřička, která využívá jednu novou techniku pro koupání miminek. Uvidíte, jak je to skvělé a účinné!

Koupání miminka

Když poprvé viděli, jak provádí tuto metodu, mysleli si, že to není nejlepší přístup. Ovšem poté, co si uvědomili, že se dítě při této metodě cítí dobře, pochopíte to i vy, že tato pařížská sestra Sonia Rochel má neuvěřitelné schopnosti. Podívejte se na níže přiložené video a uvidíte sami.

Vyškolená profesionálka

Toto není tip, jak tuto speciální techniku provádět. Sonia Rochel tuto metodu využívá na profesionální bázi, byla velmi dobře vyškolena dalšími profesionály a co víc, tuto techniku koupání miminka začala provádět až po mnoha letech výzkumů a pozorování. I přesto je video velmi roztomilé.

 

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button