Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tento elixír ze dvou složek urychlí metabolismus a pročistí tělo!

Urychlit metabolismus za pouhé dva dny je pro mnohé nereálné. Ovšem budete-li konzumovat tento nápoj, který je takový malý elixír, určitě se vám to povede. A co víc, budou vám stačit jen dvě složky. Pomůže vám detoxikovat váš oběhový systém, pročistí tělo a odstraní z něj škodlivé látky.

Rozinky a voda

Ano, jen tyto dvě ingredience vám budou stačit k zázračnému elixíru, který očišťuje celé tělo. Stačí dát jen rozinky do vody a vařit, to stimuluje specifické biochemické procesy v játrech, které jsou odpovědné za účinnou detoxikaci oběhového systému. Stačí opravdu tak málo k tomu, abyste své tělo očistili a dodali mu energii.

Zlepšuje se trávení i energie

Budete-li dodržovat tuto léčbu celé čtyři dny, pak na sobě budete pozorovat pozoruhodné výsledky. Vaše trávení se zlepší, budete mít mnohem víc energie. Lékaři doporučují jíst rozinky během dopoledne, podporujete tak zdraví vašeho srdce, pomáhají odstraňovat cholesterol, zlepšují funkci žaludku, snižují hladinu triglyceridů a také pomáhají zvyšovat metabolismus.

rozinky

Rozinky jsou tělu prospěšné

Rozinky jsou pro lidské tělo velmi prospěšné, jsou bohaté na vitamíny a minerály. Pro jejich lepší efekt je dobré je konzumovat s vodou. Namočte rozinky do vody, nechejte je, aby nasákly vodu. To pomáhá snižovat hladinu cukru v krvi. Jejich konzumace je proto doporučována. I vy si můžete doma připravit tento elixír.

Ingredience:

  • 4 dl vody
  • 150g rozinek

Postup:

Sáhněte pro rozinky tmavší barvy, aby nebyly příliš měkké a ani příliš tvrdé. Dobře je omyjte. V hrnci uvařte dva šálky vody a k nim přidejte rozinky. Nechte společně povařit zhruba dvacet minut, stáhněte z plotny a nechejte je tak přes noc. Ráno znovu zahřejte. Tento nápoj doporučujeme pít na lačný žaludek ráno, jakmile se probudíte. Počkejte třicet minut a poté se nasnídejte. Toto ošetření opakujte každý měsíc a uvidíte, jaké skvělé účinky zpozorujete na vašem těle.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button