Ostatní

Vytvořte si úchvatnou svíčku z mandarinkových slupek

Je tady chladné počasí a už se určitě těšíte, že si lehnete na gauč, pod teplou deku, uděláte si svařák, čaj nebo grog a užijete si příjemné pohodlí. Ke chladnému počasí neodmyslitelně patří svíčky. Nejsou jen na adventním věnci, vánočním stromku, ale také je můžete zapalovat v pohodlí domova.

Krásné svíčky

Svíčky jsou velmi krásné a jsou také praktické. Přinášejí nejen tlumené a intimní osvětlení, ale když jsou parfémované, přinášejí také jemné aroma a vůně, které příjemně zútulní váš interiér. Navíc si můžete svíčky vyrobit a díky tomu získat báječné výtvory. Můžete vyzkoušet tento trik s pomocí slupky z mandarinek. Možná to zní bláznivě, ale je to velmi dobrý nápad, který oceníte.

Svíčka z mandarinkové slupky

Krásná a velmi originální svíčka ze slupek z mandarinky nadchne každého! Stačí vzít celou mandarinku, pomocí špičky nože jí opatrně nařízněte a opatrně oloupejte tak, aby zůstali dvě půlky. V jedné půlce můžete nožíkem vyřezat nahoře hvězdičku. Pokud si troufnete, můžete vykrajovat i další ornamenty. Do nevyřezané slupky nalijte trochu oleje, zapalte dužinu, která poslouží jako knot a přiklopte vyřezanou půlkou. Vypadá to velmi krásně!

Podívejte se na níže přiložené video a vyzkoušejte si i vy doma udělat svíčku z mandarinkových slupek!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button