OstatníPéče o těloZdravé tipy

Jin Shin Jyutsu: 5 minut cvičení na podporu energetické a emoční rovnováhy

Slyšeli jste už někdy o Jin Shin Jyutsu? Lze ho popsat jako způsob léčby zahrnující jemné doteky rukou na těle, a to přesně podle zavedených postupů. Je určeno především ke sjednocení rovnováhy vitální energie celého člověka, tedy ke sjednocení mysli, těla a ducha.

Sjednoťte energie v těle

Přiložením rukou na určité oblasti můžete otevřít či uvolnit přetížené části tak, že energie začne proudit vaším tělem bez přerušení. Objeví se pocity štěstí, pohody, radosti. Je to způsobeno tím, že jsou všechny energie v těle v harmonii a proudí tak i vaším tělem.

Pomoci si můžete vy sami

Jin Shin Jyutsu je velmi snadné. Je důležité si zkontrolovat výši vašeho grafu a rozhodnout se, kterým směrem se zaměřit. Přiložením prstu můžete uklidnit své emoce, zaměřit se na určitý orgán v těle, který chcete léčit či mu pomoci rozproudit jeho činnost. Stačí držet tři až pět minut, zhluboka dýchat a je to. Studie provádí Markay Cancer Center a ukazuje se, že tento druh léčby přináší pozitivní výsledky. Snižuje se stres, nevolnosti, neklid i celkově rozbolavělé tělo.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button