Jídlo a stravováníOstatníPéče o těloZdravé tipy

Nebudete věřit, že této ženě je 83 let, odhalila tajemství svého mladistvého vzhledu

Mnoho lidí si pamatuje zákeřnou a intrikami posedlou Alexis ze slavného seriálu Dynastie. S touto rolí je již doživotně spjata herečka Joan Collins, která stále vypadá velmi dobře. Jde o úspěšnou ženu, herečku, která má stále velké množství energie a září sebevědomím. A není pro ni překážkou ani věk, málokdo by dnes hádal této herečce 83 let!

Nejkrásnější žena Anglie

Ve svých 18 letech byla Joan vyhlášena jako nejkrásnější žena Anglie. I dnes, ve svých 83 letech má velmi mladistvý a elegantní vzhled a její vitalitu by jí mohlo závidět mnoho a mnoho žen. Řídí se určitými pravidly krásy, které jí pomáhají udržovat její velice svěží vzhled.

vzhled

Nosí, co se jí líbí

Joan o sobě prohlašuje, že nevěnuje pozornost stáří a stárnutí, nechová se tak, jak by se na ženu jejího věku čekalo. Miluje šaty a oblečení je její velkou vášní. Velmi ráda nosí kožené sukně, a když chce, oblékne na sebe bikiny. Ráda nosí to, co se jí líbí a co se k ní hodí, nenásleduje slepě trendy a není otrokyní módy.

Milujte své tělo

Joan klade důraz na to, že je důležité milovat své tělo bez ohledu na to, zda máte nadbytek kilogramů nebo ne. Zvýrazněte své kvality, pokud máte krásné ruce, dejte důraz na ně. Navlékněte na ně pěkné šperky, nehty ozdobte atraktivním lakem na nehty a udržujte je vždy jemné a hebké. Pokud jste žena s širší spodní části těla, pak se vyhněte obepínajícímu oděvu.

Klíčem je umírněnost

Joan prozrazuje, že používá vitamín E a omega olej pro silné a objemné vlasy. Také říká, že jí ovoce, zeleninu a ryby, což je rozhodující pro udržení zdraví vlasů a vlastně i pro udržení celkového zdraví. Čas od času si dá čokoládu, věří totiž, že klíčem ke všemu je umírněnost, proto se jí také drží. Když přijde na make-up, používá prodlužování řas a lesk na rty. Její matka byla tanečnice, takže krásné nohy dostala do vínku.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button