Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Máte-li cukrovku, vyzkoušejte tyto dvě složky!

Cukrovka je stav, který nastává ve chvíli, kdy je hladina glukózy v krvi příliš vysoká. Tělo jej nemůže správně používat, když slinivka břišní neprodukuje dostatek inzulínu nebo pokud inzulín neplní svou funkci. Tento stav je známý jako „rezistence na inzulín“.

Nevyléčitelná cukrovka

Diabetes je nevyléčitelná nemoc, přesto jí však můžete udržet pod kontrolou, a to s pomocí některých léků. Můžete k nim sáhnout také po přírodních prostředcích, které udržují zdravou hladinu cukru v krvi. Cukrovkou trpí více, než 380 miliónů pacientů na celém světě. Světová zdravotnická organizace (WHO) odhaduje, že toto číslo se do roku 2030 může až zdvojnásobit.

Cukrovka může způsobit řadu potíží

I když je cukrovka jedním z onemocnění, které se nedá vyléčit, s léky je možné držet jí pod kontrolou, ale i tak má jisté komplikace. Je to hlavní příčina slepoty, selhání ledvin, mrtvice, onemocnění srdce a amputace. Diabetes také bere mnohem více životů, než rakovina prsu a AIDS. V Americe zemře jeden člověk na cukrovku za tři minuty. Jestliže chcete, aby vaše tělo fungovalo optimálně, pak je nutné udržovat zdravou hladinu cukru v krvi. Dodržujte k tomu jídelníček. A vezměte si tyto přírodní prostředky, je-li to nutné – vyzrajete nad cukrovkou.

celer

Vytvořte si tento přírodní lék i vy doma! Jak na to?

Ingredience:

  • 300g celeru
  • 6 kusů citrónů

Postup:

Důkladně omyjte celer, nastrouhejte jej a dejte do hrnce. Přidejte k němu šťávu z šesti citrónů a hrnec uzavřete. Umístěte jej do většího hrnce, který je naplněný vodou a nechte vařit a dusit na mírném ohni. Když vše uvaříte, nechejte chvíli vychladnout. Poté otevřete a zcela vychladlou směs přelijte do sklenice, uzavřete a uložte odpočívat do chladničky.

Dávkování:

Stačí jedna lžíce této směsi ráno a půl hodiny před snídaní. Tento lék doporučujeme užívat asi dva měsíce, hladina cukru v krvi se sníží. Vyzkoušejte tento jednoduchý, zdravý a účinný recept i vy!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button