Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Recept na velmi populární „čistič krve“: Směs dvou složek

Dnešní životní styl je velmi rychlý. Stres, nedostatek pohybu, špatná strava a zvýšení hladiny tuků v krvi je bráno jako nemoc. Jak se zvýšení tuku v krvi projevuje? Obvykle to mohou být tukové zásoby na těle a uzlíky na různých částech těla a podobně. Na samém začátku však toto onemocnění nemá žádné viditelné příznaky, a tak jej často lidé přecházejí, jelikož o něm mnohdy nevědí.

Vzhledem k tomu, jak se toto onemocnění postupně vyvíjí, je ztluštění stěn krevních cév, ateroskleróza a další rizikové faktory (alkohol, nikotin, špatná strava) příčinou vysokého úmrtí na mozkovou cévní chorobu.

A jediný způsob, jak se dá toto onemocnění zjistit je pomocí laboratorní analýzy. Pokud z této diagnostiky zjistíte, že trpíte tímto onemocněním, doporučujeme populární čistič krve, který vám pomůže v boji s odstraněním tuku v krvi.

Schránka 01

Ingredience:

  • 3 kusy sušených fíků
  • 2 dl jablečného octa

Příprava:

Připravujte lék ve večerních hodinách, díky tomu jej můžete vypít během dopoledne. Tři sušené fíky propíchejte párátkem ze všech stran. Jablečný ocet nalijte do skleněné nádoby a do ní vložte propíchané fíky. Dáte-li je do nálevu v osm hodin večer, druhý den v osm ráno je můžete jíst. Jablečný ocet, který vám zůstane, nevylévejte. Můžete jej totiž použít na následující 3 fíky, které připravíte stejným způsobem.

Jednu várku jablečného octa konzumujte  jen sedm dní. Osmý den vezměte nové 2 dl octa a postup opakujte. Po týdnu se z jablečného octa do fíků již nedostávají důležité látky.

Průběh léčby trvá dva týdny. Samotné pojídání fíků namočených v jablečném octu není tak efektivní bez přeměny jídelníčku na zdravou a vyváženou stranu. Do svého životního stylu zařaďte také více fyzické aktivity.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button