Jídlo a stravováníPéče o těloZdravé tipy

Japonský doktor zjistil, jak zabít bakterii Helicobacter pylori!

Nejtypičtějším důvodem pro vznik žaludečního vředu je bakterie H. pylori, kterou můžete najít v lidském těle u většiny populace na planetě. Membrána žaludku umírá, když peptický vřed brání trávení a rozkládá se přes vnitřní překážky.

Všichni by měli být opatrní

Je důležité být opatrní, a to bez ohledu na věk nebo pohlaví. Je dobré se vyhýbat všemu, co může zdravotní stav zhoršit a podpořit tak produkci této bakterie. Vyhýbejte se stresu, protože ten může váš zdravotní stav zhoršit a přitížit vám. Přinášíme recept, který vám může pomoci.

helicobacter

Ingredience:

  • 1 středně velká brokolice
  • Špetka mořské soli
  • Vařící voda

Postup:

Příprava je velmi jednoduchá. Dejte brokolici do vařící vody, přidejte špetku soli. Vařte jí po dobu dvou minut, poté jí vyjměte. Je dobré ji jíst celý jeden měsíc každý den a uvidíte, že se výsledky dostaví.

Do jídelníčku můžete zahrnout zázvor, který má také skvělé antibakteriální vlastnosti, mohou vám v boji s touto bakterií pomoci!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button