Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Sklenice tohoto léku může odstranit všechny toxiny z těla

Odborníci tvrdí, že vaše tělo má potenciál odstranit všechny toxické látky z těla. Dnešní moderní životní styl se nese ve znamení stresu, rychlého občerstvení, zpracovaných potravin, rafinovaných cukrů, alkoholu, kouření cigaret, nedostatek fyzické aktivity. Tělo je pak plné toxinů, je vystavené znečištění, které najdete v životním prostředí.

Škodlivé toxiny v těle

Toxiny, které najdete v lidském těle, narušují fungování detoxikačních orgánů (plíce, kůže, ledviny, játra a střeva). Důležité je zničit špatné stravovací návyky a životní styl. Začít žít zdravěji a lépe. Na začátku je určitě dobré začít se vyhýbat všem zpracovaným potravinám a začít konzumovat čerstvé potraviny.

Jednoduchý recept

Přinášíme jednoduchý a snadný recept, který vám pomůže eliminovat toxické látky z vašeho těla. Tato šťáva může také pomoci zlepšit funkci vašeho trávicího systému. Optimální fungování trávicího systému je nezbytné, pokud chcete odstranit odpadní produkty a toxické látky nahromaděné v těle. Také se zlepšuje vstřebávání základních živin z jídla, jež jíte.

Špatný životní styl

Sedavý životní styl podporuje akumulaci toxinů v těle, vaše orgány nefungují tak, jak by měly. I proto vám tento nápoj dodá spoustu energie a pomůže zrychlit metabolismus. Níže přikládáme jednoduchý recept, který vám pomůže. Zrychlí metabolismus a odstraní všechny toxiny z těla. Co budete potřebovat?

Ingredience:

  • 4 zelené jablka
  • 1 citron
  • 3 čajové lžičky strouhaného zázvoru
  • 1 sklenice vody

Postup:

Oloupejte citron a do odšťavňovače přidejte všechny přísady. Vznikne skvělý a léčivý nápoj. Doporučuje se tento nápoj popíjet každé ráno těsně před snídaní. Vyzkoušejte tento recept i vy a uvidíte, jak skvěle funguje!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button