Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Použijte tento úžasný balzám na tmavé podpaží a další oblasti těla!

Tmavé podpaží je velmi nepříjemná estetická potíž. Kvůli tomuto problému si mnoho lidí nemůže na sebe obléknout takové oblečení, jaké chce. My nyní přinášíme možnost, jak se tmavého podpaží zbavit.

Hlavní příčiny tmavého podpaží:

  • Nadměrné pocení
  • Špatná cirkulace vzduchu v podpaží
  • Nahromadění odumřelých kožních buněk
  • Používání deodorantů a antiperspirantů, které jsou na bázi alkoholu

Co pomůže?

Hydrogenuhličitan sodný! Ano, hydrogenuhličitan sodný (jedlá soda) vám pomůže zbavit se tmavých skvrn v podpaží. Pomůže odstranit všechny odumřelé buňky, a tím pádem vás také zbavit tohoto problému. Stačí se držet jednoduchého receptu, který vytvoříte během pár vteřin. Vyzkoušejte jej i vy!

podpaží

Co budete potřebovat?

  • Trochu jedlé sody
  • Trochu vody

Postup:

Jediné, co musíte udělat je smíchat trochu jedlé sody a vody, aby vznikla hustá kaše. Tuto pastu natřete na své podpaží, nechte chvíli působit a poté usušte a otřete. Tento postup opakujte několikrát týdně předtím, než půjdete spát. Uvidíte, jak to funguje!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button