OstatníPéče o tělo

Tato žena byla infikována virem HIV velmi zvláštním způsobem!

Virus HIV známe všichni, víme, že se přenáší prostřednictvím pohlavního styku, krve či pomocí jehly. Přesto však může být přenášen i jinak a to právě způsobem, o kterém bude řeč.

Není to tak dávno, co se jedna žena z Brazílie rozhodla darovat krev s tím, že pomůže těm, kteří to potřebují. K dárcovství nakonec nedošlo a byla upřímně zděšena, když jí lékaři sdělili, že je HIV pozitivní. Nemohla tomu uvěřit, pořád přemýšlela, jak se to mohlo stát, kde se asi tak nakazila?

Jak se nakazila?

Věděla jistě, že virus HIV nemohla dostat pohlavním stykem, neměla žádné takové nebezpečné sexuální vztahy. Neužívala ani drogy, nic podobného. Tudíž byla překvapená a v šoku. Kde se jen mohla nakazit. Přece nikde nebyla..

HIV

Infikována manikúrou

Uvědomila si, že byla infikována manikúrou. Používala stejné náčiní, jako její bratranec, který je HIV pozitivní. Je důležité vědět, že HIV virus se nešíří vzduchem nebo dotykem, ale kontaktem s ranami a krví. Tento případ není ojedinělý, i když samozřejmě se tímto způsobem nenakazí stovky jedinců, je důležité se mít na pozoru a nesdílet hygienické balíčky s ostatními lidmi, o nichž nevíte, jak na tom se zdravím jsou.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button