OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Možná nepotřebujete operaci kolena, třeba stačí ocet a sůl

Bolesti kolena mohou být často nepříjemné a mohou bránit běžnému pohybu a chůzi. Když už se objeví problémy s chůzí a bolesti v kolenou je potřeba s tím něco začít dělat – jít na vyšetření k lékaři nebo se pokusit operaci předejít. Podobně jako tomu bylo u muže, který byl překvapen z účinků jablečného octa.

Tento úžasný příběh stojí za přečtení. Čtyřiačtyřicetiletý muž unikl jen o vlásek operaci kolena. Místo toho šel domů zdravý a to jen za pomoci těchto dvou složek. Je to jednoduché a úžasné zároveň! Čtěte následující řádky a dozvíte se více informací o tom, jak na to!

Bolest v koleni

Elvir cítil bolest v koleni a to zejména při práci, kde hodně stál. Bolest byla konstantní a koleno jej trápilo už docela dlouhou dobu, posledních osm měsíců. Když už se to nedalo vydržet, šel Elvir k lékaři, aby mu nějak pomohl. Podstoupil vyšetření na jejichž konci lékař konstatoval, že pomůže pouze operace kolene.

Nechuť k operaci

Elvir nechtěl jít na operaci. Namísto toho se snažil zjišťovat víc a víc informací o přirozeném způsobu léčby. Setkal se s jednou starší paní, která mu řekla, že by měl vyzkoušet přírodní cestu. Elvir neváhal a recept vyzkoušel.

kolena

Ingredience:

  • 3 šálky jablečného octa
  • 1 šálek soli

Postup:

Smíchejte tři šálky jablečného octa s šálkem soli. Namočte do této směsi kus látky, gázy nebo obvazu a obvažte jím koleno. Nechejte působit přes noc a uvidíte. Tuto metodu Elvir používal v kuse sedm dní a bolest jako mávnutím kouzelného proutku zmizela! Jeho koleno se plně zotavilo.

Vyzkoušejte i vy tento jednoduchý a přitom velmi účinný lék!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button