Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Jedlá soda každý den vám může zachránit život

Na začátku tohoto článku byste měli vědět, že jíst tři lžičky denně jedl sody, vám může zachránit život. Jedlá soda má blahodárné účinky na lidský organismus.

Základ je smíchání jedlé sody s javorovým sirupem či medem. Rakovinné buňky se živí cukrem, ale v tomto případě, je vše jinak. Konkrétně se rakovinné buňky nedokážou vyrovnat s cukrem, protože jedlá soda je zabije. Javorový sirup je také účinným lékem proti rakovinně a s pomocí jedlé sody účinně ničí všechny nemocné buňky.

Jak na to

Smíchejte jeden díl jedlé sody se třemi díly javorového sirupu. Zahřejte tuto směs a mírně ji povařte na slabším ohni po dobu deseti minut. Každý den si dopřejte tři polévkové lžíce. Tuto léčbu praktikujte po dobu jednoho či dvou měsíců.

Během této terapie je třeba vynechat konzumaci masa, cukru a bílé mouky.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button