Jídlo a stravováníPéče o tělo

Recept na skvělé domácí kakao, které vám sníží krevní tlak

Ještě předtím, než se plně začtete do článku, musíte vědět, že půjde o výrobu domácího kakaa. Možná tomu nebudete věřit, ale kakao dokáže zlepšit vaše soustředění, snížit krevní tlak a zlepší vaší paměť. Další dobrou zprávou je, že příprava je velmi jednoduchá. Stačí vám jen 4 složky a nápoj máte hotový.

Domácí kakao s jednoduchou přípravou

Běžné kakao z obchodu je plné kukuřičného sirupu, cukru a rafinovaných olejů, které jsou škodlivé pro vaše zdraví. Je tedy vhodné se těmto průmyslově zpracovaným produktům vyvarovat a radši si připravit domácí kakao.

Pro přípravu domácího kakaa potřebujete jen čtyři ingredience. Během pouhých pěti minut budete mít vše hotové. Příprava je velmi jednoduchá. V obchodě se podívejte po organickém kakau, mandlovém mléku, hořké čokoládě a stévii. Ideálně, ať jsou všechny složky bez chemikálií.

Suroviny:

  • jeden šálek mandlového mlékakakao
  • jedna čajová lžička organického kakaového prášku
  • dvě čajové lžičky kvalitní hořké čokolády
  • lžička medu na oslazení

Příprava:

Příprava tohoto úžasného nápoje je velmi snadná. Nezabere ani příliš mnoho času. Jediné, co musíte udělat, je smíchat všechny ingredience dohromady. Můžete je protřepat v šejkru nebo použít tyčový mixér. Za necelých pět minut je tento extrémně zdravý a chutný nápoj připraven ke konzumaci.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button