Péče o těloPřírodní léčba

Přírodní recept na odstranění kyseliny močové z vašich kloubů

Trpíte-li artritidou nebo dnou, pak víte, jak je to bolestivé. V takové chvíli hledáte a řešíte, jak si od této bolesti co možná nejlépe a nejrychleji pomoci. Léky mohou pomoci, ovšem můžete vyzkoušet přírodní cestu. My doporučujeme přírodní recept, který vám může pomoci. Artritida i dna jsou výsledkem nárůstu kyseliny močové. My doporučujeme přírodní nápoj, který pomáhá odstranit kyselinu močovou z kloubů (podobně jako jiné toxiny) a pomáhá tak zmírnit bolest. A jak si tento jednoduchý recept připravit?

Ingredience:

  • 1 středně velká organická okurka
  • 2 plátky organického celeru
  • 1 kousek mladého kořene zázvoru
  • ½ citronu

Postup:

Umyjte všechny přísady, celer a okurku nakrájejte na plátky. Přidejte všechny přísady do mixéru a promíchejte několik minut na vysoké rychlosti. Tento přírodní nápoj doporučujeme popíjet dvakrát denně. Již brzy si všimnete zlepšení. Zmírní se bolesti. Doporučujeme však pokračovat dál v léčbě, aby se opravdu kyselina močová odstranila z kloubů.

Co všechno obsahují tyto čtyři složky:

Okurka – obsahuje 95% vody, tudíž udržuje tělo hydratované a pomáhá mu tak odstraňovat toxiny. Okurka je také velmi dobrým zdrojem křemičitanu, o kterém je známo, že pomáhá podporovat zdraví kloubů a posiluje pojivové tkáně. Okurky pomáhají snižovat tělesnou teplotu, jsou vysoce účinné při snižování nebo dokonce při úplném odstranění krystalizace kyseliny močové v kloubech.

Celer – je vynikající zdroj vitamínu K a molybdenu. Jde také o velmi dobrý zdroj folátu, draslíku, vlákniny, manganu, kyseliny pantotenové, vitamínu B2, mědi, vitamínu C, vitamínu B6, vápníku, fosforu, hořčíku a vitamínu A (ve formě karotenoidů).

Zázvor – studie ukázaly, že zázvor může pomoci snížit bolest a zánět. Studie Univerzity v Miami dospěla k závěru, že zázvorový extrakt může být přirozenou náhražkou nesteroidních protizánětlivých léků. Zázvor redukuje bolesti a tuhost v kolenních kloubech o 40%.

Citron – zdravotní účinky citronu jsou způsobené mnoha výživnými a léčebnými prvky. Obsahuje vitamín C, vitamín B6, vitamín A, vitamín E, folát, thiaamin niacin, riboflavin, kyselina pantotenová, měď, železo, vápník, hořčík, draslík, fosfor, zinek. Citrón je také dobrým diuretikem, tudíž velmi dobře může léčit revmatismus a artritidu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button