Jídlo a stravováníPéče o tělo

Transformace pasu za pouhé 4 dny díky tomuto nápoji

Chcete také změnit obvod svého pasu? Věčné diety už zná snad každý, ne vždycky pomohou. Přinášíme vám tento nápoj, který může pomoci a váš žaludek nebude nadmutý. Ve skutečnosti platí, že pokud jste štíhlá všude kromě břišních partií, pak to nemusí nutně být tuk, ale může to být nafouklý vzduch. Toho je možno se zbavit snadno a rychle s tímto přírodním nápojem.

Ingredience:

  • 1 lžička prášku organického zázvoru
  • 1 lžička prášku organické kurkumy
  • 8 sklenic čisté vody
  • 1 organická okurka
  • 1 organický citron
  • 3 kapky mátového esenciálního oleje
  • 1 špetka černého pepře

Postup:

Příprava je velmi jednoduchá, očistěte okurku a nakrájejte na malé kousky. Citron rovněž nakrájejte na malé kousky. Poté už stačí jen smíchat všechny složky a uložit tento nápoj do sklenice a do chladničky. Konzumujte během celého dne 4 – 5 sklenic. Začnete hned ráno, na lačný žaludek, kdy si dáte jednu sklenici a uvidíte, jaké významné energetické zlepšení pocítíte.

Mnoho odborníků na výživu tvrdí, že tento nápoj ve spojitosti s mírnými pohybovými aktivitami může pomoci v hubnutí a to konkrétně můžete zhubnout až čtyři kilogramy za pouhé čtyři dny. Lidé, kteří pijí tento nápoj, jsou ohromeni výsledky, které se objevují. Jsou totiž mnohem lepší, než u jiných nápojů. Vyzkoušejte i vy tento recept a uvidíte, jak to celé funguje!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button