Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Domácí zázračný nápoj – umí dodat zpět přirozenou barvu vlasů

Lidé, kteří tento lék využívají, potvrzují, že se jim zlepšil zrak a zdraví pokožky. Tento nápoj má však ještě jeden zvláštní efekt: pomáhá navracet vlasům jejich přirozenou barvu, minimalizuje šedivé vlasy. Navíc umí vaše vlasy posílit, budou silnější a pevnější než předtím. Jak si tento skvělý nápoj vytvořit?

Ingredience:

  • 200g lněného oleje
  • 4 kusy citronu
  • 3 malé stroužky česneku
  • 1kg organického medu

Postup:

Stroužky česneku a citrony dejte do mixéru a dobře promixujte. Doporučujeme jeden až dva citrony oloupat, než je do mixéru vložíte. Směs česneku a citronu dejte do misky, do které přidejte lněný olej a opět promíchejte. Misku uzavřete víkem a dejte do lednice.

Jak tento nápoj konzumovat?

Směs doporučujeme konzumovat po jedné lžíci třicet minut před jídlem. Využijte namísto kovové lžíce dřevěnou lžíci, pro lepší účinek. Doporučujeme konzumovat směs třikrát denně. Jde opravdu o skvělý lék. Obsahuje silné ingredience, které velmi dobře posilují lidské zdraví. Ingredience jsou přírodní a prakticky všude dostupné. Připravit jej tedy je velmi jednoduché, vyzkoušejte to i vy!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button