Péče o těloPřírodní léčba

Odstraňte nevzhledné černé tečky pomocí indického receptu

Tmavé tečky a skvrny na kůži jsou nepříjemným problémem, který sužuje miliony lidí po celém světě. Mohou být způsobeny škodlivým působením UV slunečních paprsků, ale i některými kosmetickými přípravky. Tento zdravotní problém může postihnout kohokoliv bez ohledu na věk nebo pohlaví. Každá žena touží po čisté a jasné pleti. Málokdo má však krásnou pleť od přírody. Naštěstí existuje řešení, které vám pomůže dosáhnout vysněné pleti. Stačí se řídit starým indickým receptem.

Krásná a jasná pleť

Pleť na obličeji je nejvíce jemná pokožka na těle. Je velmi náchylná na změnu stavu a je poměrně snadné ji poškodit. Stačí špatně vymáčknout pupínek na obličeji a hned jde vidět díra, která po něm zbyla. Totéž platí pro skvrny, které je také obtížné odstranit. Existuje však přirozený způsob, jak si se vším poradit. Níže naleznete návod, jak si připravit lék.

Lék na tmavé skvrny

Složení:

  • glycerinové mýdlo
  • 1 citron
  • 2 lžíce kurkumy
  • 2 lžíce Aloe vera gelu
  • Šálek mandlového mléka
  • čistý alkohol

Příprava:

Kostku mýdla nechte rozpustit ve vodě. Přidejte k mýdlu kurkumu a gel Aloe vera. Vše dobře promíchejte. Následně přidejte mléko a citronovou šťávu. Opět vše důkladně promíchejte. Směs nalijte do sklenice, ve které je alkohol. Zabráníte tomu, že se mýdlo stane lepkavé.

Jak tento lék používat? Přípravek aplikujte na obličej každé ráno a vždy před spaním. Stačí nanést pomocí tamponku nebo houbičky. Během pár dní se vaše problémy s pletí vyřeší. Vaše pokožka bude dokonalé čistá a hladká. Přípravek můžete použít na celé tělo nebo se zaměřit jen na jednu oblast.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button