Péče o tělo

Lékaři vytáhli ženě z těla implantáty a nestačili se divit, co viděli!

Anna Zigenhorn žije na Floridě. Je to matka dvou dětí, která byla zdravá. Najednou však z neznámého důvodu začala přibírat na váze a ztratila téměř zrak. Cítila v těle bolest a na celém těle se jí objevily rány. Nebyla schopná mluvit, místo toho jen psala vzkazy na tabuli. Běhala od jednoho doktora ke druhému, chtěla přijít na to, co se s ní děje, jaká je příčina jejich obtíží a problémů. Jenže lékaři, ač se snažili sebevíc, na příčinu jejich problémů nemohli přijít. Její život se tak doslova proměnil v peklo, kdy nevěděla, co dalšího jí v životě čeká.

Problémy se stupňovaly

Její problémy byly opravdu velké a postupně se objevovaly nové a nové. Objevil se lupus, artritida, problémy se štítnou žlázou a další potíže. Lékaři tuto ženu všemožně testovali, vždy s nulovými výsledky. Lékaři nemohli dlouho přijít na to, co působí v těle této ženy takové problémy. Jasno jim udělala až operace, při které se nestačili divit.

Anna Zingenhorn si v minulosti nechala zvětšit ňadra pomocí silikonových implantátů, ty byly nyní celé pokryté plísní. Dr. Susan Kolb vysvětluje, že zdravotní stav této ženy ovlivňovaly poškozené prsní implantáty, především pak plíseň, která se tvořila okolo nich. Jakmile byly Anně Zingenhorn z těla implantáty odstraněny, její symptomy pomaličku ustupovaly a den ode dne se cítila lépe.

Fotky jako důkaz

Sama Anna Zigenhorn tomu nemohla uvěřit, ale má důkaz, fotografie na jejím telefonu jí denně připomínají, co bylo v jejím těle umístěno. Věří, že obsah implantátu se dostal do jejího těla a tam po léta hnil. Dr. Kolb uvádí, že má přes tisíc pacientů, kteří trpěli podobným typem onemocnění, jako právě Zigenhorn. Svým pacientkám proto radí, implantáty v těle pravidelně obměňovat za novější. Ideální je výměna každých 8 – 15 let.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button