OstatníPéče o těloZdravé tipy

S touto složkou budou vaše vlasy zase zářit a vy se tak vyhnete barvení

Zapomeňte na barvy na vlasy. Jejich chemické složení je poškozuje a více, než dobra, napáchají samozřejmě zla. Vlasy jsou po tomto zásahu zlámané a suché.

slupkyPokud si vlasy barvíte kvůli tomu, že máte šediny, zkuste přejít na přírodní řešení. Přinese vám jen samé výhody. Pokožku hlavy nedráždí a vlasy jsou zase plné života.

Budete potřebovat pouze slupky z brambor. Postup je tedy jednoduchý. Oloupejte brambory a slupky dejte vařit do vody v hrnci na 5 minut. Odstavte z tepla, nechte vychladnout a obsah přelijte do jiné misky. Pokud jde o vůni, tu můžete vylepšit pár kapkami rozmarýnového nebo levandulového oleje. Touto směsí masírujte vlasy a uvidíte, že po několika použitích, získají zase zpět svou barvu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button