OstatníPéče o tělo

Tento pikantní nápoj pomáhá řadu onemocnění a pročistí tělo

Přinášíme vám asi jeden z nejefektivnějších a nejjednodušších léčebných přípravků, který má velmi silné protizánětlivé vlastnosti. Jde o úžasný nápoj, který pomáhá detoxikovat lidské tělo, pomáhá mu v řadě nemocí. Využijte i vy tento jednoduchý nápoj, který je pro tělo prospěšný.

Kombinace složek

V nápoji najdete kombinaci těchto pěti složek, které mají přínos pro lidské tělo. Může sloužit také v léčbě při řadě nemocí a onemocnění. Jde o efektivní přípravek, který pomůže tělo detoxikovat, odstraňovat toxiny z vašeho těla a zabíjet tak možné parazity. Jaké jsou hlavní složky tohoto přírodního léku?

Kurkuma – jde o velmi silný antioxidant, má protizánětlivé účinky a působí jako lék proti stárnutí. V kurkumě se nachází aktivní látka, která se nazývá kurkumin. Jde o kouzelnou látku, která dodává kurkumě barvu a pomáhá s přínosy pro lidské zdraví. V posledních desetiletích je kurkuma vědci zkoumána. Funguje jako okysličovadlo se silnými protizánětlivými a antiseptickými vlastnostmi. Studie ukazují, že kurkuma má nízkou absorpci v těle a rychlý metabolismus, což vede k relativně nízké aktivitě v těle.

Zázvor – kořen zázvoru najdete v každém obchodě se zdravou výživu i běžně v supermarketu. Pro lidské tělo umí dělat opravdu velké zázraky, jestliže se u vás objevuje chřipka nebo nachlazení, pak zázvor umí skvěle pomoci. V tradiční medicíně je zázvor znám již víc než dva tisíce let a to jako léčivá bylina, která působí na řadu problémů. Funguje při zažívacích potížích, při nevolnosti, plynatosti. Skvěle umí pomoci také při cukrovce, kocovině a může mít pozitivní účinky na rakovinu. Moderní studie ukázaly, že zázvor je účinný při léčbě zvracení, chrání žaludeční sliznici a pomáhá zlepšovat zánětlivé stavy.

Skořice – jde o koření, které se velmi často využívá k aromatizaci potravin kvůli své příjemné sladké chuti. Kromě toho má však skvělé léčebné vlastnosti, které mohou hodně přispět k lidskému zdraví. Přináší opravdu široké spektrum léčivých přínosů, včetně snížené hladiny cholesterolu, snížení zánětu, snížení hladiny cukru v krvi, má antibakteriální a antifungální funkci, snižuje bolest, pomáhá lepšímu trávení a mnoho dalšího.

Extra panenský kokosový olej – díky mastným kyselinám je kokosový olej plný četných přínosů pro lidské zdraví. Tyto tuky dávají kokosovému oleji schopnost vyplavit vnitřní parazity ven z těla. Pomáhá detoxikovat celé vaše tělo a navíc také umí pomoci odstranit a zabránit vzniku parazitů ve vašich střevech.

Med – organický med je skvělou složkou, která má mnoho zdravotních přínosů, umí skvěle pomoci při nachlazení, angíně, chřipce, zjemňuje popraskané rty. Také napomáhá léčbě infekce, léčbě kožních problémů. Velmi dobře utlumí také stres a může vám pomoci v hubnutí. Jeho hlavní složkou je fruktóza, která je ve srovnání s bílým cukrem v těle lepší, rozpouští se pomaleji, a to vede k mírnému zvýšení hladiny cukru v krvi. Kromě toho je med velmi bohatý na bílkoviny, minerály (například železo, měď, fosfor, draslík, sodík). Obsahuje také vitamíny, zejména pak skupiny B, enzymy a podobně.

Přinášíme vám tento skvělý a léčivý nápoj, který je zcela přírodní, bez chemických látek. Zabíjí v lidském těle parazity, krásně ho detoxikuje, odstraňuje toxiny z lidského těla a pomáhá také mnoha dalším nemocem. Jak si tento jednoduchý nápoj připravit?

Ingredience:

  • ½ čajové lžičky prášku z kurkumy
  • ½ čajové lžičky prášku ze zázvoru
  • ½ čajové lžičky prášku ze skořice
  • 1 čajová lžička kokosového oleje
  • 1 čajová lžička medu
  • 1 šálek teplé vody

Postup:

Všechny výše uvedené ingredience dejte do jednoho džbánu, smíchejte a můžete ihned konzumovat.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button