Jídlo a stravováníPřírodní léčba

Přípravek, který vám sníží vysoký tlak a zlepší paměť

Tento přípravek je složen z domácího kakaa, které vám pomůže snížit vysoký tlak, zlepší soustředění a také paměť. Příprava je velmi jednoduchá a jediné co potřebujete, jsou čtyři běžně dostupné suroviny.

Zdravé domácí kakao

Kakao z obchodu je velmi škodlivé pro naše tělo. Je bohaté na kukuřičný sirup, cukr a rafinované oleje, které škodí našemu zdraví. Pro přípravu domácího kakaa, které je zdravé, potřebujete pouze čtyři složky a pět minut vašeho času. Je čistě přírodní a plný vitamínů a živin.

Co potřebujete?

  • jeden šálek mandlového mléka
  • jednu lžičku organického kakaového prášku
  • dvě čajové lžičky hořké čokolády
  • med

Příprava je velmi jednoduchá. Stačí všechny ingredience smíchat dohromady a řádně protřepat. Domácí kakao máte hotové. Užijte si během pěti minut tento extrémně zdravý a chutný nápoj, který si zamilujete. Podělte se o tento skvělý recept s rodinou a přáteli.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button