Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Přírodní lék na mnoho problémů – jablečný ocet, česnek a med!

Přírodní léčiva využívá mnoho lidí. Ne vždycky je nutno polykat prášky a tím pádem své tělo dopovat chemií a různými farmaky. Lidskému tělu sice tyto léky pomohou, ale mohou mít také řadu vedlejších účinků. Pokud to jde, je vždycky dobré vsadit na přírodu a přírodní léčiva. Takové přírodní léky si můžete vyrobit také v pohodlí domova. Postačí vám k tomu produkty, které máte doma. Například česnek, med a jablečný ocet. Jde o nejúčinnější lék, který pomáhá na mnoho problémů.

Účinnější než penicilín

Zdravotní odborníci se shodují na tom, že tato přírodní formuje je desetkrát účinnější, než penicilín. To tedy znamená jednu věc, měli byste vyzkoušet tento domácí přírodní lék s česnekem, medem a jablečným octem. Jde o super zdravý domácí lék, který je zcela na přírodní bázi. Poskytne mnoho zdravotních výhod, které jsou pro vaše zdraví prospěšné. Jde o lék, který je velmi jednoduchý a snadný, vyrobíte jej ze surovin, které běžně člověk má doma a které nejsou vůbec drahé.

Prospěšné pro lidské tělo

Navíc je tento lék prospěšný pro celé lidské tělo. Med je antimikrobiální a přináší do těla enzymy, vitamíny a minerály. Z česneku je skvělý allicin který je silným antioxidantem a působí proti rakovině a předčasnému stárnutí. Jablečný ocet zase bojuje proti diabetu a špatnému trávení. Když se všechny tři tyto ingredience smíchají, mají pro lidské tělo obrovský vliv, jsou prevencí rakoviny a také pomáhají na řadu onemocnění.

Domácí lék ze tří ingrediencí

Podle odborníků je tento domácí přírodní lék ze tří ingrediencí pomáhá zvyšovat váš imunitní systém, snižuje hladinu krevního tlaku, snižuje hladinu LDL, tedy špatného cholesterolu. Dále také pomáhá snižovat počet infekcí a nachlazení, je velmi dobrý proti artritidě, dně nebo proti bolesti kloubů. Jak si tento přírodní lék připravit? Je to jednoduché!

Ingredience:

  • 10 stroužků česneku
  • 1 šálek jablečného octa
  • 1 šálek syrového organického medu

Postup:

Vezměte česnek a rozmačkejte jej. Přidejte med, jablečný ocet a pořádně promíchávejte po dobu patnácti sekund. Výslednou směs přelijte do sklenice a uložte v lednici, kde vydrží pět dní. Obsah sklenice míchejte každý den. Váš přírodní lék je připraven k využívání.

Dávkování:

Vezměte dvě lžičky tohoto sirupu a konzumujte ráno, na lačný žaludek. Nic předtím nejezte a ani nepijte. Myslete na to, že chuť tohoto léku je velmi silná, takže možná bude dobré, když jej budete kombinovat se sklenicí vody.

Vyzkoušejte i vy tento jednoduchý recept na přírodní domácí lék!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button