Jídlo a stravováníPéče o tělo

Udělejte si svůj vlastní čaj na hubnutí s těmito složkami

Hubnutí zná snad každý, každý se někdy snažil zhubnout a v touze za vysněnou postavou často lidé drží nesmyslné diety, které spíše tělu škodí, než pomáhají. Rychlé diety a magické pilulky pomáhají na chvíli, kila odcházejí a pak zase přicházejí. Hubnutí je také velmi dobrý byznys, na kterém se dají opravdu vydělat dobré peníze. Obvykle stačí jen změnit jídelníček a začít se víc pohybovat.

Pomalejší metabolismus

Postupem času, jak tělo stárne, lidský metabolismus se stává přirozeně pomalejší a pomalejší. A pomalejší metabolismus je při hubnutí problémem, zejména pak pro ženy. Ačkoliv drží různé nízkokalorické diety, můžou nakonec selhat. Pomoci mohou přírodní ingredience, které vám pomohou zvýšit metabolismus a spálit nechtěné kilogramy, které jsou na těle navíc. Tato jedinečná kombinace tří jednoduchých surovin spolupracuje tak, že vám pomůže zhubnout. Zvýší se váš metabolismus a pomohou dokonce kontrolovat hladinu cukru v krvi.

Přísady, které najdete v hubnoucím čaji:

Hubnoucí čaj obsahuje mnoho přírodních složek, které dobře fungují a skvěle pomáhají při regulaci hmotnosti. Kromě toho mají také jiné zdravotní výhody.

Zelený čaj – kofein a epigallocatechin gallat (ECGC) jsou dvě hlavní složky v zeleném čaji, které mohou pomoci při hubnutí. Kofein pomáhá spalovat tuk a pomáhá, aby trénink byl víc produktivní. ECGC je silný antioxidant, který zvyšuje metabolismus.

Bobkový list – je možná na první pohled obyčejný. Ovšem umí nejen dochutit jídlo, ale také snížit hladinu glukózy. Také umí snížit špatný cholesterol.

Skořice – je nejen chutná, ochucuje jídlo, ale pomáhá také kontrolovat vaši váhu a to v mnoha různých způsobech. Řídí inzulín, snižuje hladinu cukru v krvi. Skořice může také přispívat ke snížení LDL cholesterolu a zároveň urychlí váš metabolismus a potlačuje chuť k jídlu.

Recept na hubnoucí čaj:

Ingredience:

–          1 lžíce zeleného čaje

–          1 skořice

–          800 ml vody

–          Hrstka bobkového listu

–          Nerezová nebo keramická konvice nebo pánev

–          Čajové sítko

Postup:

Dejte vodu do pánve nebo konvice a vařte. Poté jí odstraňte z plotny, přidejte zelený čaj, skořici a bobkový list. Přikryjte a nechte působit patnáct minut. Následně sceďte a máte hotovo!

Jak konzumovat:

Pro maximální výsledky doporučujeme tento hubnoucí čaj pít třikrát denně. Pijte tento čaj během dopoledních hodin, to může pomoci nastartovat váš metabolismus. Dobré je pít tento nápoj na lačný žaludek, před snídaní i před vaší ranní kávou. Dejte si také šálek čaje v poledne, po obědě. Díky tomu lépe trávíte a spálíte kalorie. Dále si dejte šálek hubnoucího čaje před spaním a tak pomůžete tělu s trávením a spálením kalorií z vaší večeře.

Úbytek na váze

Pití tohoto hubnoucího čaje každý den může mít za následek úbytek na váze a to i ve chvíli, když nezměníte nic ve vaší stravě. Pokud však změníte jídelníček, budete jíst zdravě, budete cvičit, výsledku budou daleko působivější. Můžete si také všimnout, že vaše tělo bude méně nadýmáno.

Mohou se objevovat nepříznivé účinky, jako například průjem, proto doporučujeme v takovém případě snížit na jeden nebo dva šálky čaje denně. Tento čaj by neměly pít těhotné a kojící ženy.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button