Péče o těloZdravé tipy

Přírodní nápoj, který dokáže zpomalit vaše stárnutí

Všichni víme, že je stárnutí proces, kterému nikdo neunikne. I když je stáří často krásná část našeho života, asi nikoho netěší zhoršující se zdraví, vrásky a šedivé vlasy. My vám přenášíme recept na nápoj, který zná a užívá plno lidí po celém světě s neuvěřitelnými výsledky. Mnozí uvádí, že zastavili nebo alespoň zpomalili šedivění vlasů, jejich pokožka vypadá zdravější a někteří dokonce uvádějí zlepšení zraku. A to všechno jen s několika přírodními ingrediencemi.

Na tento nápoj budete potřebovat:

  • 200 gramů lněného oleje
  • 4 střední citróny
  • 3 malé stroužky česneku
  • 1 kilogram medu

Postup

Nejdříve oloupejte citróny s česnekem a nakrájejte na malé kousky. Nakrájené ingredience dejte do mixéru a s postupným přiléváním lněného oleje mixujte do hladké směsi. Úplně na závěr přidejte všechen med a důsledně promíchejte. Vzniklou směs dáme do skleněné nádoby, dobře uzavřeme a necháme v chladu na několik hodin uležet.

Použití

Výsledný lék je třeba konzumovat vždy před hlavním jídlem, tedy před snídaní, obědem a večeří. Nejlepší mírou se ukázala 1 polévková lžíce třikrát denně. Dávky nezapomínejte přesně a pravidelně užívat. Důležité je ještě zmínit, že pokud možno nepoužívejte na tvorbu ani následnou konzumaci kovové předměty, které ničí velkou část vitamínů a zdraví prospěšných látek. Mixér asi těžko nahradíte, ale při konzumaci alespoň vyměňte kovovou lžíci například za dřevěnou vařečku.

Tento domácí lék se ukázal jako velmi přínosný. Stárnutí sice nezastaví, ale zmírní jeho projevy. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že lék užíváte pravidelně každý den minimálně po dobu dvou týdnů. Léčivá směs je velmi jednoduchá, snadná a navíc z levných a lehce dostupných ingrediencí. Nic vám tedy nebrání, abyste lék začali užívat třeba i jako mladí.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button